< Tilbage

Ugebrev - uge 49 - Grønt hold01-12-2020 - 14:05

Evolution, dinosauere og selvfølgelig start på DECEMBER og masser af julehumør!

Halløj derude ved skærmene


Så blev det endelig december - og julehumøret er højt her på Limfjordsskolen. 


Mandag startede med at alle var tilbage på grønt hold - og det var dejligt at være samlet igen. 

Vi startede selvfølgelig med morgensang og motion. Herefter blev der arbejdet videre med vores emne "En verden i forandring" - denne gang med fokus på dinosaurne. Vi fik kigget nærmere på de forskellige dinoer, som levede for mange millioner år siden. Nogle var planteædere andre kødædere - nogle levede på landjorden, andre i vandet eller luften. Nogle var kæmpe enormt store, andre var mindre end et menneske. 

Efter at have læst og snakket om dinoerne og set billeder af dem, gik vi i gymnastiksalen og prøvede at måle og tydeliggøre, hvor store de enkelte dinoer havde været, da de levede. Nogle af dem var så store, at de slet ikke kunne være i gymnastiksalen. Faktisk havde nogle af de store været dobbelt så lange som gymnastiksalen! 

Over middag var vi aktive i gymnastiksalen, hvor vi blev motorisk udfordret. Derefter stod den på ludocurling - og Sif og Victor vandt stort. 


Tirsdag var det endelig 1. december - og rigtig mange elever havde taget juletrøjer og nissehuer på i dagens anledning. Pyramiden, grupperne, skolen osv. var flot pyntet op til jul. 

Efter morgensang og morgenmotion arbejdede vi videre med jordens udvikling. Vi så bl.a. film om dyrelivet og udviklingen på Galapagos øerne. Det er et meget specielt og barskt sted i forhold til vores lille Danmark. 

Over middag stod den bl.a. på evolutionsleg, hvor vi skulle udvikle os fra æg til meteorer. Det var sjovt og lidt fjollet. 


Onsdag var der botræning og onsdagscaféer.


Torsdag gik vi hårdt til de individuelle opgaver. Alle elever i klassen arbejder med noget forskelligt. Nogen med matematik, andre med dansk. Efter timen skulle hele skolen mødes til fællesspisning i pyramiden. Her fik vi en vaske ægte julefrokost serveret af Heidi.
Da maverne var blevet godt fulde, holdte vi en lille pause inden kor og andre aktiviteter. Koret må jo desværre ikke afholde koncert i år, så vi har brugt tiden idag på at lave en overraskelse klar til korets fans - I kan godt glæde jer!

Ida-Sofie, Ditte og Victor var kreative sammen med Annemette - og Carl-Emil gav den gas i gymnastiksalen og lavede opgaver.


Fredag er gået med svømning og motion. Herefter ugebrev, og god weekend!


Ha en rigtig god weekend. 


Mange hilsner fra os alle på Grønt skolehold

< Tilbage