Ugebrev - Uge 49 - Rødt hold30-11-2020 - 13:55

Højt fra træets grønne top

Kære læsere og nissebørn

Vi står i dag mandag lige for døren til decembermåned - i morgen går det løs - og det glæder vi os alle til.

Til morgensang blev der først sunget adventssang, da der var 1. søndag i advent i går søndag. Vi er gode til sangen og kan alle TTT tegnene dertil. Lyset i adventskransen var også tændt med et lys.

Efter morgensang gik vi vores morgenrunde i højt humør. Fredrik havde i dag lyst til at gå sammen med Magnus hele vejen rundt, så cyklen blev i cykelskuret. Det var så hyggeligt. Tilbage i klassen var der pause. Efter pausen og Dagens Hjælper, som i dag var Karla, skulle vi på det Røde Hold i pyramiden. Her skulle det store juletræ, som det Grønne hold hentede i skoven i sidste uge, pyntes. Og det var os, der havde fået lov til det. Ren lykke. Undervejs kom der en køkkennisse forbi med lidt at drikke og lidt godter!! Der var så meget pynt at sætte på, at det tog hele timen. Men træet blev super flot. Vi sluttede selvfølgelig af med at danse om juletræet og synge julesange.

Efter frokosten skulle vi selvfølgelig ud på vores sædvanlige tur ud til stenen. Imens Anne-Louise hentede sofacyklen, gemte resten af holdet sig bag det andet cykelskur, så hun kunne ikke finde dem, da hun kom med cyklen. Over bag cykelskuret lød der en masse fnis, og der blev råbt Bøf! :)

Vi nåede frem til stenen, og fik taget vores ugentlige billede med eleverne og udsigten over havnen. Vi fik også knipset det lange panoramafoto, hvor Majken og Karla var med på billedet to gange - se selv efter :)

Dagen sluttede i klassen, hvor der først blev set Kasper og Sofie, og bagefter afslapning og massage.

Tirsdag var der ENDELIG december! Til morgensang var der rigtig mange nisseelever i julebluser og nissehuer, og det fine juletræer var tændt. Desværre var der ingen sne, da vi gik morgenrunden, selvom det nu er vinter. Magnus skiftede alle skiltene som dagens hjælper, så nu har vi styr på december, vinter og alt muligt andet...

Efter formiddagspausen gik vi køkkenet og lavede pebernødder. Mathilde rev appelsinskal og puttede i, og det smagte rigtig dejligt. Vi sang også nogle forskellige julesange. Der er jo så mange, vi kan. Desværre glemte vi den ene plade med pebernødder i ovnen, så de fik nærmest chokoladeovertræk. Efter frokost arbejde vi i julemandens værksted med hemmeligheder, så det skriver vi ikke mere om... Vi sluttede dagens af med at åbne den første låge i Michael Backs julekalender. Han sang en ny sang om drillenisser, så den øvede vi.

Onsdag stod på botræning og café.

Torsdag foregik morgenrunden i højt humør. Vi var endda så heldige, at det sneede en smule. Så vi havde rigtig røde kinder, da vi kom ind i klassen :) I dag skulle vi spise stor julefrokost i Pyramiden til frokost. Så vi kunne desværre ikke nå i gymnastiksalen i dag. I stedet så vi to afsnit af 'Ramajetternes Jul' efter dagens hjælper. Ramajetternes Jul handler om lufthavnen i Ramsjang, hvor julemanden computer på mystisk vis bliver stjålet midt om natten. Det var godt nok spændende at se, og så var der også nogle gode sange, som vi kunne synge med på.

Til fællesspisning var der en masse lækkert at vælge imellem. Heidi (vores køkkendame) havde kreeret et sandt festmåltid med bl.a brunede kartofler, fiskefilet og medister. Vi fik endda frugtsalat til dessert. Mums det var lækkert.

Over middag var der kor, cykeltur og gåtur.

Fredag var svømmerne afsted til Rønbjerg, den lilla ridepige Ida til Ridefys og resten af holdet havde Musik og Bevægelse, efter en dejlig morgengåtur.

I ugebrevstimen var der mere musik sammen med Ylle. Super dejligt, når vi nu alle er glade for musik og sang. Vi så derefter alle billederne fra ugen, der er gået og kunne blive enige om, at det var en uge med mange gode aktiviteter.

Vi ses til endnu en juleuge i næste uge, hvor vi blandt andet skal kigge på juleudstillinger og lave flere hemmeligheder :)

God Weekend ønsker alle fra det Røde Hold - HoHoHoooo