Månedsbrev - Gruppe 2 - November - Bodel27-11-2020 - 12:00

Julen sig nærmere : )

November måned er snart slut, og den længe ventede december starter snart.

Det hele er vendt lidt på hovedet, i det vi ikke har kunne de ting vi plejer. Vi har skulle vænne os til masker men vi er blevet rigtig gode til at vaske hænder og spritte dem af. På trods af alle de restriktioner der er kommet, tager alle elever det så flot og får det bedste ud af det.

Vi har sørget for at hygge lidt ekstra i denne tid, både på kryds af grupperne og i de enkle grupper. Men nu ser det heldigvis ud til vi kan komme til de ting vi plejer, håndbold floorball osv.

Hver tirsdag og torsdag er der hygge i elevrummet for alle der har lyst. Der bliver malet, tegnet, lavet perleplader og spillet og lavet pulsespil, og der er sørget for lidt hygge vi kan nyde hver gang.

Perleplader hitter lige nu, så det har vi også hygget med i weekenderne. Vi har også været på en masse gåture og bagt en del.

Vi har taget lidt hul på december og er begyndt at jule lidt. Vi har pyntet lidt op og der har været julehygge i pyramiden, hvor man kunne lave sit eget julepynt.

Vi ønsker alle en glædelig december : )

Mange hilsner gruppe 2