Ugebrev - uge 48 - Gult hold27-11-2020 - 10:52

Dyreliv i Grønland - tegning og maleri :-)

Kære Forældre.

I denne uge er der byttet lidt rundt på lærerkræfterne - Kent underviser på grønt hold. Og Fabienne hjælper os på det gule hold - hun er ved at være skrap til dansk, så det er alletiders :-)

Gult og blåt hold arbejder forsat med Grønland - eleverne ved efterhånden rigtig meget om Dyrelivet i Grønland.

I denne uge skulle eleverne vælge et dyr, som de var særlig interesseret i.

Alle elever gik herefter i gang med at læse og tegne dyret. Det meste af dagen gik med dette og det blev flotte tegninger, som vi fik på opslagstavlen. Billederne skal bruges som afsæt til et kunstværksted, de næste tirsdage frem til jul. Her skal vi samarbejde med det "blå hold".

Tirsdag kom både blåt og gult hold i gang med kunstværkstedet. Alle fik tegnet deres dyr og eleverne skulle i gang med at give deres malerplader en bundfarve og bagefter forskellige effekter i baggrunden. Teknikken er en form for Pop-art.

Alle var super aktive og vi glæder os til at forsætte kunstværkstedet næste tirsdag.

Torsdag snakkede vi om sagn og Annemette fortalte det grønlandske sagn om Havets mor. Vi sammelnlignede med eventyrene, som alle eleverne kendte. Senere på dagen så vi filmen Sangen fra havet, som er en filmatisering af et sagn. Senere skal vi arbejde mere med grønlandske sagn, tupilakker og overtro. Over middag var mange elever til kor - dejligt nu med julesange . . .

Fredag kunne vi igen komme til svømning - det var skønt. Til morgensamling snakkede vi om adventstraditionen og alle glæder sig til julemåneden med masser af julehygge :-)

Vi ønsker jer alle en dejlig 1.søndag i advent.

God weekend - fra gult hold - Annemette og Fabienne