Ugebrev - Uge 38 - Blåt hold14-09-2020 - 15:04

En uge med Fjordens dag og solskinsvejr.

Kære alle

Mandag havde vi Fjordens Dag, som er en fælles dag for hele Limfjordsskolen ved fjorden;-) Vejret var FANTASTISK, og vi på blåt hold skulle starte med at sejle med skibet Grevinde Danner sammen med gult hold. Det var en skøn sejltur, hvor kaptajnen fortalte en masse om Limfjorden ved Løgstør, og de elever der havde lyst, fik lov til at styre skibet.

Efter sejlturen skulle vi lave muslingesuppe, så vi arbejdede 3 og 3 sammen om én gryde, og da suppen var færdig smagte ALLE på den. MMmmm - den smagte godt! (syntes de fleste...) Over middag samlede vi muslingeskaller og dekorerede dem med farve eller limede dem sammen til små skulpturer.

En dejlig dag ved fjorden var det!

Tirsdag blev vi tilbage på skolen, nu vi var på tur ud af huset om mandagen. Istedet arbejdede vi med  emnet "Kend din by", hvor vi var på gåtur rundt i Løgst'r by for at lære den at kende. Denne gang famdt vi ud af, hvor biblioteket befinder sig i byen. Der var også tid til at kigge i lidt bøger sidde lidt på pc og spille et brætspil på biblioteket. Efter frokost arbejdede vi med cykling, hvor vi var ude og øve os i trafikken. Her skulle vi igen øve brugen af tegn i trafikken.

Onsdag var der botræning og Cafeer.

Torsdag startede vi dagen ud med med fælles morgensang i pyramiden, efterfulgt af en gåtur og Ultranyt tilbage i klassen. Efter formiddagspausen fortsatte vi vores IT-arbejde med matematik - indretning af bolig samt budget til møbler. I dagens anledning havde vi fået Sif med fra det grønne hold, da hun havde en lægetid, og hendes eget skolehold skulle på tur. Det var hyggeligt med besøg :) Men Sif var ikke den eneste gætst, vi fik nemlig også besøg af Forstander-Jens, der var nysgerrig på at se, hvad det Blå hold laver. Efter frokost var der kor for korfolkene og værksteder for de resterende elever.

Fredag var nogle til svømning og nogle til motion, og bagefter havde vi ugebrev og Ultranyt i klassen. Vi snakkede også om næste uge, hvor hele ugen kommer tilat se lidt anderledes ud, da vi skal undvære Ylle, der rejser til Kreta - øv øv, men god tur til hende og familien :D Det var også sidste dag for Sebastian, som vi skal undvære de næste 6 uger, da han skal opereres i hjertet. Al held og lykke herfra, og vi kommer virkelig til at savne dig og dit gode humør! Vi har dog aftalt, at når Sebastian er kommet oven på igen, så vil vi lave et skype-møde med ham. I anledning af Sebastians "sidste" dag, var der også en lille overraskelse - popcorn!

God weekend til alle ønskes i af blåt hold {#emotions_dlg.smile}