< Tilbage

Ugebrev - uge 37 - Grønt hold08-09-2020 - 14:56

Frisk luft må siges at være det gennemgående tema i denne uge!

Mandag: 

Mandag samlede vi op på sidste uges tur til Hvalpsund. Vi gennemgik vores fund og iagtagelser. Vi fandt i alt, 5 forskellige arter. Søstjerne, strandkrabbe, snegl, tangloppe og vandmand. Vi undrede os over, hvordan dyrene under overfladen mon ser ud inden i? Vi kunne godt tænke os en rigtig ægte fisk, som vi kunne undersøge inde i klassen, men vi startede lige med at se det på video. På videoen var der en mand, som skar en torsk op. Han viste, hvad alle de forskellige involde hed, hvordan øjet ser, hvordan øret hører, og hvordan fisken ved at der farer på færde. 


Mandag var også den første dag for vores nye volontør, Pablo. Pablo kommer fra spanien, og han er med på grønt hold. Vi hørte lidt om Spanien og den by, han kom fra. Han kommer fra Malaga. Nu øver vi os i at sige: "Hola mi Amigo espaniol" -"Hej min spanske ven"

Over middag trænede vi vores cykelfærdigheder og fik lidt motion på cyklerne. 

Tirsdag:

Tirsdag tog vi på tur til Hune. Ikke så langt fra vandet har de et rigtig dejligt naturområde (Gateway) hvor der er noget til en hver.
Inde mellem træerne er der fede forhindringsbaner, legepladser og balance udfordringer. 
I midten af det hele ligger en stor græsplæne hvor der er plads til en gang fodbold, eller afslapning under trækronerne i det bløde græs. Måske med et hyggeligt tæppe over sig?

Over bål lavede vi hotdogs, og det var med det hele oven på ;)

Onsdag var der botræning i grupperne.

Torsdag var det Bastians fødselsdag, og der var igen ridning på programmet for os på grønt hold. Denne gang havde Pablo også mod på at komme til hest. Det vil sige, der var fem ryttere denne gang - nemlig Pelle, Sif, Ida Sofie, Bastian og Pablo. 

Over middag var der kor og andre aktiviteter. 

Fredag var det igen svømmetid og anden motorisk træning hjemme på skolen. 

Tilbage på skolen havde vi ugebrevstime og afrunding på ugen. Vi fik desuden styr på den kommende uge, hvor vi bl.a. har Fjordens dag om mandagen.  

Ha en rigtig god weekend. 

Mange hilsner fra os alle på grønt skolehold 

< Tilbage