Ugebrev - Uge 37 - Blåt hold07-09-2020 - 14:50

Færdselsskilte og tur til Vejlerne.

Kære læsere.

Mandag fik vi en ny tilføjelse til blåt hold. Nemlig Fabienne, en tysk voluntør, der skal være med på blåt skolehold resten af introperioden, der rinder helt til efterårsferien. Pænt velkommen til hende :)

Dagen i dag gik ellers med at færdiggøre vores plancher om os selv og ikke mindst fremlægge dem for hinanden. Det var spændende at høre og lære noget mere om hinanden her på blåt hold. Efter frokost var det, vanen tro, tid til at komme ud og cykle. Her trænede vi igen vigepligt og de forskellige tegn, man skal give i trafikken.

Tirsdag tog vi efter morgensang på tur til Vejlerne - Nordeuropas største fuglereservat. Her var naturen fantastisk smuk, og vi havde kikkerter med så vi kunne "komme helt tæt på fuglene". Vi så svaner, hjeler, ænder mf. og ledte efter en skestork, som skulle være særligt her på stedet, men er i tvivl om vi så én. Vi var hjemme til frokost og heldigvis for det, for Heidi havde lavet bøf med bløde løg og brun sovs, kartofler og rødbede tzatziki. Mums!

Over middag så vi Ultra Nyt og Fabiene præsenterede sig selv med billeder osv. Faktisk har hun et kælenavn, så det vil vi bruge her; Fabi. Der blev også tid til at spille "Trafikkort-vendespil" og UNO...og så kom alle fra blåt hold endelig på døren.

Onsdag var der botræning og Cafeer.

Torsdag startede vi dagen ud med med fælles morgensang i pyramiden, efterfulgt af en gåtur og Ultranyt tilbage i klassen. Efter formiddagspausen fortsatte vi vores IT-arbejde med matematik - indretning af bolig samt budget til møbler. Efter frokost var der kor for korfolkene og værksteder for de resterende elever.

Fredag var nogle til svømning og nogle til motion, og bagefter havde vi ugebrev og Ultranyt i klassen. Vi snakkede også om næste uge, hvor mandag kommer til at se lidt anderledes ud. Her skal hele skolen nemlig til Fjordens dag, hvilket er en dag nede på Limfjords museet. Her skal vi bl.a. ud og sejle, og vi skal lave mad og noget andet kreativt. Det bliver spændende!

God weekend til alle ønskes i af blåt hold {#emotions_dlg.smile}