< Tilbage

Introtur Gruppe 104-09-2020 - 08:00

Tur til Ree park

 

Vi havde en aftale med Sigurd som er guide i Ree. Vi blev desværre lidt forsinket, men vi havde en fin rundtur med ham alligevel. Vi fik lov til at fodre alpakaerne. Det var nogle søde dyr. Den ene af ungerne havde fået lort i nakke, så det grinte vi meget af.

Efter vores medbragte frokost skulle vi have været med en tur på Amerika Expressen. Men den tur blev desværre aflyst, da de turen forinden var kørt af sporet. Så vi gik rundt i parken istedet og fik set ekstra godt på dyrene. 

Camilla havde bagt kage til os som vi fik til eftermiddagskaffen. Kl 15 havde vi booket tur med Safari Land Roveren. Så vi kom på savannen og fik os en ordentlig bumpe-tur. Vi høret bl.a. om hvordan dyr markerede deres sted og hvordan de lagde an på det modsatte køn. Altså godt vi ikke kør sådan som mennesker, for de gnider TIS på sig selv og strinter rundt omkring...

Efter en fantastisk dag i Ree, tog vi en smut til Randers hvor vi sluttede af med aftensmad på Burger King. En fantastisk dag med godt vejr, gode oplevelser og fantastisk selskab.

< Tilbage