Ugebrev - Uge 36 - Blåt hold31-08-2020 - 17:50

Cykelteori og tur til Arden Naturpark

Kære læsere.

Mandag stod dagen på cykelteori samt cykling i praksis. Vi øvede de forskellige tegn, man skal kunne som cyklist i trafikken. Vi snakkede om vigepligt og de forskellige skilte, som er særligt vigtige for cyklister og andre trafikanter. Vi lånte også Sebastians cykel med ind i klasselokalet, hvor vi gennemgik alle de lovmæssige krav - og så snakkede vi også bare om gode råd, som egentligt ikke er lovpligtigt. Bl.a. lås på cyklen, cykelhjelm og trafikvest. Alle var rigtig gode til de forskellige opgaver og snakke, og da dagen var omme, var de ikke bare gode, men nærmest en slags eksperter. Efter frokost skulle vi ud og cykle og teste al vores viden af. Her testede vi vores vigepligt i forskellige kryds, en rundkørsel og den korrekte brug af tegn i trafikken. Andreas og

Tirsdag pakkede vi bus og caddy efter morgensang og kørte til Arden Dyrepark. Vejret var i top og stemningen super god. Vi startede med formiddagsmad, og bagefter prøvede vi svævebanen og udfordrede os selv på forhindringsbanen i parken. Alle var fysisk aktive og hjalp hinanden på de forskellige redskaber. På vej derud havde vi købt en maaaasse gulrrødder, så dem fodrede vi dådyrene med. Nogle var lidt bange for at være så tæt med de store dyr, men alle kom ind i selve dyreparken og fodrede dyrene, og det endte med, at vi spiste vores madpakker derinde også. Efter mad var der lige tid til en halv times fællessang og guitar. Det var meget hyggeligt og dejligt at denne gruppe er så glade for at synge sammen (...synes musiklæreren især;-))

Onsdag var gruppe 1 og 3 på introture og gruppe 2 og 4 havde botræning.

Torsdag startede ud med en gåtur i det stadig gode vejr. Tilbage i klassen gik vi dagens program igennem og så Ultra Nyt. Efter formiddagspausen skulle Blåt hold hjælpe med at dække bord i pyramiden, da der var fællesspisning for hele skolen. Efter borddækning skulle vi tilbage i klassen, hvor vi har startet nyt emne op, som vi vil fortsætte med at arbejde med om torsdagen. Her skal vi både arbejde med IT og matematik. Vi arbejder med emnet "flytte hjemme fra og indretning -samt budget". Ja, det lyder lidt voldsomt, men det går i al sin simpelhed ud på, at vi skal indrette forskellige rum; stuen, badeværelset osv. Her skal vi så søge efter de ting, vi synes, der skal være i rummet, finde butik, priser og billeder, og alt sammen sætter vi ind i et dokument på computeren. Jo jo, der er nok at lave.

Til frokost var der som nævnt fællesspisning, hvor vi blev forkælet med både hovedret og dessert. Efter frokostpausen var der kor for koreleverne, imens resten var ude og have undervisning på deres forskellige hold.

Fredag var nogle til svømning og nogle til motion, og bagefter havde vi ugebrev og ultranyt i klassen.

God weekend til alle.