< Tilbage

Ugebrev - uge 36 - Grønt hold04-09-2020 - 10:20

Nu er vi snart ved at lande i vores faste rutine, og det går godt på Grønt hold

Halløj derude ved skærmene


Så kommer der nyt fra os på det grønne skolehold


Mandag startede skoledagen med den faste morgenrutine, men inden vi kunne komme rigtigt i gang, skulle vi afholde brandøvelse til morgensang. Her startede Ole for brandalarmen, og vi skulle alle gå stille og roligt ud på parkeringspladsen, hvor vi skulle tælles. Alle kom godt ud, og derefter kunne skoledagen rigtig starte.

Efter morgenmotion blev der arbejdet i klassen. Vi arbejdede videre med dyrelivet i og ved søen. I sidste uge var vi jo ved Vilsted Sø for at fange smådyr og se på fugle - og i denne uge skulle vi på en anden tur for at undersøge dyrelivet i vandet. Tirsdag gik turen nemlig til Limfjorden. 

Over middag blev der cykeltrænet og arbejdet videre med trafik og trafiksikkerhed. Det var så dejligt i det flotte solskinsvejr på årets sidste sommerdag. 


Tirsdag var vi til morgensang, hvorefter vi fik pakket vores grej i blå caddy og hvid bus. Vejret var godt, og vi var klar til at trille mod Hvalpsund. Nogle havde endda taget deres badetøj med, hvis nu man skulle få lyst til at hoppe en tur i vandet. Der blev fanget krabber, søstjerner og snegle.  

Efter madpakkerne blev der hygget på legepladsen og gået tur ved havnen, hvor der blev kigget på både. På hjemvejen måtte vi en tur i Brugsen for at købe is - dejligt! 

 

Onsdag var der botræning for gruppe 2 - gruppe 1 og 3 var dog på deres introture. 


Torsdag var det igen grønt holds tur til at komme til ridning på Vilsted Søgård. Der var i dag 3 ryttere klar - nemlig Ida Sofie, Sif og Bastian. Resten fik hilst på hestene og de andre dyr derude - og derefter var det tid til gåtur i skoven. 

Til frokost var der fællesspisning i pyramiden, hvor Heidi havde lavet lækker lækker mad til os. 

Efter frokost var der selvfølgelig kor og øvrige  aktiviteter. 

 

Fredag gik turen igen til Rønbjerg, hvor der er svømmeundervisning. Det er dejligt, at det nu er muligt igen efter en lang periode uden svømning pga. corona. Der blev svømmet rigtig mange baner, og derefter gik turen tilbage til Limfjordsskolen for at få afrundet ugen og læst ugebrev osv. 


Ha en rigtig god weekend. 

Mange hilsner fra os alle på grønt skolehold

< Tilbage