Månedsbrev - Gruppe 2 - August - Bodel28-08-2020 - 14:00

Så er vi godt igang efter sommerferien {#emotions_dlg.cool}{#emotions_dlg.cool}

Hej alle der læser med.

Så er alle mand tilbage efter sommerferien nye som gamle elever.

Hverdagen er begyndt og alle er faldet rigtig godt til, alle er ved at lære hinanden rigtig godt at kende.

I løbet af ugen er der forskellige frivillige aktiviteter eleverne kan være med til:

Mandag: Bliver der tilbudt en form for fysisk aktivitet, det første stykke tid er det fodboldrundbold.

Tirsdag: Bliver der lavet en aktivitet i elevrummet, det kan være spil, perler, PlayStation, musik osv.

Onsdag: Bliver der lavet botræning og handlet det der mangles. Når det er muligt, kommer der frisvømning i Rønbjerg

Torsdag: Bliver der lavet en aktivitet i elevrummet, det kan være spil, perler, PlayStation, musik osv.

Til september starter Floorball op i Lanternen.

Weekenden: Bliver brugt på hygge, afslapning, og ture ud af huset.

Onsdag d. 27-8 var hele gruppe 2 på tur til Ree Park, det var en rigtig hyggelig tur med fantastisk vejr, denne tur kan i se mere til i et ugebrev for sig selv.

I den kommende måned er der forældredag for gruppe 2, den 23-10 kl. 16-19, vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen gruppe 2