Ugebrev - uge 35 - Blåt hold28-08-2020 - 10:40

Så gik der endnu en uge og eleverne på blåt hold er ved at falde til...

Kære alle

Mandag måtte vi undvære Ylle, der havde en fridag, da hendes søn blev konfirmeret dagens forinden - stor tillykke med ham :)  I stedet havde vi Anders med som vikar. Blåt hold fik færdiggjot vores arbejde med plancherne omkring os selv og vores interesser, familier og hobbyer. Nu mangler vi kun at fremlægge dem for hinanden. Efter frokost var vi alle ude at cykle. Her øvede vi færdselsregler og tegn i trafikken. Da vi havde det på plads, prøvede vi kræfter med en rundkørsel, som alle klarede rigtig flot.

Tirsdag startede vi ud med morgensang, og herefter på tur til Rønbjerg for at udfordre os selv fysisk. Vi var først rundt i forhindringsbanen, og alle var bare så modige og seje. Bagefter spillede vi fodboldgolf, og selvom det var svært at ramme hullerne, så var det rigtig sjovt at spille. Vi kørte hjem til frokost, og efter middagspausen lavede vi samarbejdsøvelser i klassen omkring udsmykning til klassens dør.

Onsdag var botræningsdag for alle undtagen gruppe 2, som var på introtur i Reepark. De havde haft en rigtig god dag dernede.

Torsdag gik vi morgenrunden til at starte med og herefter Ultranyt i klassen. Efter formiddagspausen lavede vi videre på dør-udsmykningen fra tirsdag. Se billederne hvor flot vores dør er blevet. Over middag var der KOR for dem der har valgt det, for det er nemlig frivilligt at gå til kor. På BLÅT hold er det; Sebastian, Nanna L, Mathilde, Julie og Andreas. Resten, som er Nanna H og Nikolaj, er på et hold hvor de laver mere faglige opgaver.

Fredag var alle lidt tidligere oppe, fordi skole-svømning i Rønbjerg startede. Og dem der ikke går til svømning lavede motion på skolen. Vi sluttede af med at gennemgå ugebrev og Ultranyt.

God weekend til alle fra BLÅT hold.