< Tilbage

Ugebrev - uge 35 - Grønt hold25-08-2020 - 08:16

Så blev der cyklet, øvet færdselsregler, undersøgt liv i søen, redet og meget mere 

Kære familie, venner og bekendte 

Så røg endnu en uge her på grønt skolehold. 

Mandag startede med den faste morgenrutine med morgensang, morgenmotion og dagens hjælper. Om formiddagen fik vi styr på tirsdagens tur ud af huset, hvor vi skulle have udeskole ved Vilsted Sø. Vi fik sammen udtænkt en pakkeliste og skrevet det hele op. 

Herefter stod den på sikker trafik og færdselsreglerne som cyklist. Vi øver os jo til cyklistprøven, som kommer her senere på efteråret.

Over middag blev der trampet i pedalerne i det gode vejr. 

 

Tirsdag var vi på tur til Vilsted sø. Ud over madpakker og snacks havde vi fyldt bussen med udstyr til at undersøge søens dyreliv - under overfladen. Fiskenet, fiskestang, fotobakker, akvarier, lup og undervandskikkert var i brug.
Vi gik til opgaven som små forskere, og det var spændende at se resultaterne. Vi fandt mange forskellige dyr, som hver især fortæller noget om søens biologiske system og fødekæder. 


Onsdag var gruppe 2 på Introtur til Ree-park, se ugebrev specifikt på denne tur. 

De andre grupper var hjemme til botræning. 


Torsdag skulle vi ud og ride ved Vilsted søgaard. Det var dejligt at starte dagen med en stille ridetur gennem skoven. Efter rideturen og en dejlig frokost skulle vi for første gang i skoleåret starte til kor. Det var fedt at synge og bevæge os sammen igen. Andre hold var på samme tid rundt på forskellige sjove aktiviteter: herunder cykeltur, gåtur, meditation og sanse træning.

Fredag har vi afsluttet en dejlig uge med den længe ventede tur til svømmehallen i Rønbjerg. Endelig har de åbnet svømmehallen igen. Ved hjemkomst mødtes vi i klasserne og læste ugebrev mens vi så billederne fra en god uge der er slutter her. 


God weekend fra Grønt hold. 

< Tilbage