Ugebrev - uge 26 - gruppe 426-06-2020 - 11:28

TAK for i år - I kæmpede til det sidste på Idrætsdagen :-)

Kære Forældre.

Endnu et skoleår er gået - et forår vi vil huske, som noget helt særligt - på godt og ondt!! Heldigvis mest godt for Gr.4 har virkelig formået, at håndtere tiden med Coronaundervisning helt fantastisk flot - derfor har de også fået et "Corona-bevis" :-)

Vi ønsker kæmpe tillykke til Olivia og de øvrige 3.års STU elever, som afslutter denne sommer:-) Vi ønsker held og lykke til Hanna og Josefine, som flytter til Sofiebo - tak for et dejligt 4.år sammen med jer :-)

I mandags havde eleverne i Gr.4 travlt med at male norske trøjer og banner til idrætsdagen - de fik god hjælp af Steffie :-)

Trøjerne blev rigtig flotte. De fik også øver et super sejt kampråb, som var med til at højne kampgejsten :-)

Tirsdag mødtes vi alle i pyramiden og de forskellige grupper præsenterede deres land. Spanien - Italien - Østrig og Norge skulle dyste mod hinanden:-) Herefter gik aktiviteterne i gang - alle deltog med mægtigt godt humør og kampgejst! Der blev hygget i pauserne og til frokost spiste vi alle sammen på Gr.3`s terrasse :-) Det blev en super dag - og Norge løb med førstepladsen - sejt!!

Onsdag var sidste botræningsdag.

Og torsdag store oprydningsdag, hvor alle skolematerialer skulle flyttes tilbage til Limfjordsskolen. Herefter blev der tid til lidt afslapning før den årlige afslutningsfest. Annemette måtte ryste op med is og flødeboller :-)

Traditionen tro blev der spillet fodbold - elever mod personalet - hvem mon vandt??

Årets vandkamp gik løs på plænen og alle blev våde som altid - sådan skal det være!! Herefter fik vi dejlig festmiddag i pyramiden kl.17.30 - sange - taler - tårer - grin - gaver til alle afslutningselever.

En hyggelig tradition, som hører sig til når et skoleår afsluttes.

Dimissionen fredag kan I læse om og se billeder på forsiden af hjemmesiden :-)

For første gang i 11 år kan jeg desværre ikke deltage i Limfjordsskolens dimission, men jeg vil sige tak for i år og ønske jer alle en skøn sommerferie.

mange hilsener

Annemette