< Tilbage

Ugebrev uge 26 - Gruppe 1 - Skole 26-06-2020 - 10:00

Så er det sommerferie!! 

Kære læsere. 

 

Mandag havde vi fra kl. 9.00-13.00 besøg af Andreas fra Vestermarksskolen. Andreas skal starte som dagelev på Limfjordsskolen efter sommerferien og vil blive tilknyttet gruppe 1. Vi startede morgenen ud med morgensang, gåtur og pause i klassen. Lige inden pausen nåede elever at fortælle lidt om dem selv til Andreas, det gjorde de super flot. I midtermodulet havde vi generalprøvning på vores udklædning til i morgen og fik ordnet de sidste par småting. Det bliver bare super godt. Over middag var der kor og andre gode aktiviteter. 

 

Tirsdag: Mamma Mia, Pizzaria, Mamma Mia, Pizzaria, Mamma Mia, Pizzaria.... Italien er SÅ kar til idrætsdag...

Vi fik kastet med støvler.... Vi er jo fra "støvlelandet", vi fik fundet dyr, vi fik transporteret vand og vi fik lavet cykelstafet.... Det var en mega skæg idrætedag, hvor vi har vi har været i skarp konkurrence med Norge, Spanien og Østrig..... Fantastisk dag....

 

Onsdag var der botræningsdag, hvor vi fik gjort klar til ferien. MArius fik pakket sit værelse sammen, da han jo skal flytte i gruppe 4 efter sommerferien....

 

Torsdag var sidste rigtige skoledag inden sommerferien. Nu skulle vi endelig høste frugten efter at have læst Ternet Ninja de sidste mange uger. Vi gik derfor direkte over i klassen efter morgensang, hvor den stod på hjemmebiograf med tæpper og sækkestole. Det var en rigtig god film :) Efter filmen hyggede vi med wii i klassen indtil den stod på kold frokost. Over middag var der afslapning på værelset, hvor der blev samlet energi til den store fodboldkamp mellem personalet og skolens elever. Det var en rigtig spændende og tæt kamp som eleverne (desværre) vandt :p Vi nåede også lige en ordentlig vandkamp, hvor vi alle fik en masse vand. 

 

Fredag stod den på lækker brunch i gruppen inden dimissionen. Her blev 3. års eleverne fejret med huer, diplomer og klapsalver. 

 

I ønskes alle en rigtig god sommerferie og vi ses igen til august til et nyt skoleår. 

< Tilbage