Ugebrev - uge 26 - Gruppe 325-06-2020 - 09:00

Sidste uge med OL, Fodbold, vandkamp og flotte huer!!

Kære alle læsere

Så er vi gået ind i skoleårets sidste uge. Mandag var vi heldige at få besøg af Julie, som skal gå på Limfjordsskolen efter sommerferien. Julie var med os ude på gåturen efter morgensang. Herefter gik hun med Ylle, Bastian og Maja ind i musiklokalet, hvor de sang i vilden sky. Julie var helt klart vild med musik. Ditte, Maria og Ida gik i gang med at lave flag og tørklæder færdige til Olympiaden tirsdag, hvor vi skal være Østrig. Niels var i praktik som pedel for sidste gang i dette skoleår. Efter frokost skulle koret øve til ny elevdag og til dimissionen fredag. De elever, der ikke var i koret, cyklede eller gik en tur i solen.

Tirsdag var årets Idrætsdag. Vi mødtes til morgensang, hvor der var fyldt med flag fra forskellige lande, fordi hver gruppe skulle repræsentere hvert sit land. Gruppe 1 var Italien, gruppe 2 var Spanien, gruppe 4 var Norge og vi - gruppe 3 var jo Østrig...fordi vi har Steffi på vores hold;-) Alle grupper skulle også råbe deres kampråb. Det var rigtig sjovt!

Efter morgensang gik vi alle udenfor og fordelte os gruppevis på 4 forskellige poster/øvelser. Gruppe 3 startede med at skulle finde billeder af dyr på tid - herefter var der cykelstafet. Vi kæmpede bravt alle mand og fik sved på panden - både af knokleriet og at den skønne sol, som var med os hele dagen. Efter en velfortjent formiddagspause, var der støvlekast og "fylde vand i spanden på tid"... samtidig med at vi heppede og råbte (eller nærmere sang) vores kampråb; "jådælæihiiii - vi er fra Østriiiiig". Det var en rigtig god dag, som sluttede af med fællesspisning af grillmad udenfor, og kongespil m.m.

Onsdag var der botræning.

Torsdag

Torsdag var en stor dag, det var både sidste dag med undervisning, men ikke mindst var det også idag at den store fodboldkamp mod personalet skulle afholdes. Ikke nok med det, så var det også idag at der skulle plisk plaskes med vand. Om aftenen fik de afgående elever også overrakt deres fotobøger med billeder fra deres tid her på limfjordsskolen.

Fredag

Den aller sidste skoledag på året. På denne dag fik 3. års eleverne endelig deres flotte hue på. Vi ønsker alle et stort tillykke og en rigtig dejlig og velfortjent sommerferie. Vi glæder os til at se jer igen efter sommerferien.

God Sommer.