< Tilbage

Månedsbrev - Gruppe 4 - juni - Bodel26-06-2020 - 12:00

Sommer, sommer og sol, så er det tid til  sommerferie. 

Juni måned er snart slut og dermed slutter skoleåret. Vi skal sige farvel til Josefine og Hanna og velkommen til Marius som er ny gruppe 4 elev til august. 

 

Vi har gjort os umage med at nyde den sidste tid inden sommerferien med mange forskellige aktiviteter. 

 

Juni har budt på hygge i gruppen med wellness, gåture til havnen og badetur i fjorden. Vores voluntør Steffi har været besøg til aftensmad, hun medbragte kogte muslinger til forret.  Vi har haft besøg af gruppe 1 til hygge og forskellige aktiviteter og spil i haven, vi sluttede af med at spise aftensmad sammen. Vi har også været en tur i Hvalpsund for at dyppe tæerne i fjorden og spise hotdogs. 

 

Mandag den 15. juni tog vi alle afsted på vores afslutnings tur, vi mødtes i gruppen og startede med fælles morgenmad. Første stop var Rubjerg Knude Fyr, det var spændende at se hvor det har stået og hvor tæt det var på havet inden det blev flyttet. Andet stop blev i Lønstrup, vi gik ned til vandet og spiste vores medbragte mad. Vi havde badetøjet med meeen det var lidt koldt, så vi dyppede tæerne ;O)

Så gik turen videre til Skagen, hvor vi havde aftalt at hente Martin kl. 15.00. Vi fik set hans nye lejlighed fra hans terasse gennem vinduerne, det så flot ud. Vi kørte derefter ud til Grenen, fik en velfortjent is og så gik vi ned til vandet. Pudsigt nok var vandet noget varmere her, vi nøjedes dog med at soppe. Derefter kørte vi til Skagen havn, gik en tur i gågaden og så sluttede vi af med fiskebuffet på havnen. En rigtig dejlig dag med høj solskin og godt humør.

 

I vores sidste weekend på skolen tog vi en tur til Ålborg storcenter, det har været på ønskelisten længe. Vi fik shoppet og spiste vores frokost derude. Lørdag aften var vi en tur på skolen til grillaften, som pga af vejret blev flyttet ind i pyramiden. Vi havde en rigtig hyggelig aften og fik lækker mad. 

 

Den sidste uge er traditionen tro fyldt med aktiviteter, mandag optrådte koret for de nye elever og forældre. Tirsdag bød på idrætsdag og onsdag sidste botræning i dette skole år. Torsdag fodboldkamp og fælles spisning i pyramiden og fredag dimmision. 

 

Vi ønsker jer alle en dejlig sommer 

Mange hilsner 

Gruppe 4

< Tilbage