Ugebrev - uge 25 - gruppe 419-06-2020 - 10:40

Sommer og sol og afslutning i Gruppe 4 :-)

Kære forældre mv.

Vi er for alvor gået ind i "afslutningsrunden" for dette skoleår.

I mandags var gruppe 4 på afslutningstur til Rubjerg Knude Fyr. Fra P-pladsen var der en sej vandretur i klitterne og sandet op til skrænten, hvor fyret står - NU 70 meter længere inde i landet. Det er imponerende, at det har kunnet lade sig gøre at flytte det. Vi nød udsigten og satte vores spor i sandet:-) Bagefter gik turen til Lønstrup, hvor vi slog os ned på stranden med madkurven og tæpper. Vejret var jo enestående - så vi nød det alle i fulde drag. Annemette "stod af" i Lønstrup og elever og pædagoger forsatte turen til Skagen, hvor de skulle mødes med Martin og se, hvor han var flyttet hen. Martin gav dem en fin rundvisning i sine nye omgivelser. Det blev en lang god og oplevelsesrig dag.

Tirsdag var alle lidt "flade", men vi havde aftalt at lave en lille afskedshilsen til Steffie og Sabine, de to dejlige volontører, der har arbejdet på skolen og været Gr.4´s naboer i dette skoleår. Over middag skulle Josefine, Hanna og Annemette til møde i Aalborg. Olivia, David og Oliver havde motion.

Onsdag var der botræning i gruppen.

Torsdag arbejdede vi med faglige opgaver og hørte Ultranyt. Gruppe 4 eleverne er meget glade for at snakke og debatere de aktuelle nyheder. Før frokost sprang vi på cyklerne og hentede madpakker hos Heidi, som vi tog med til fjorden, hvor vi nød dem.

I næste uge skal vi have idrætsdag og hver gruppe skal repræsentere et land -  Gr.4 besluttede sig for NORGE! Vi tog i genbrugsbutikker efter t-shirts, som vi skal lave om til holdtrøjer :-)

Fredag havde vi en aftale med Bo på Vildsted Søgård - vi skulle ud at sige hej og ønske ham og hestene RIGTIG GOD SOMMER. Det var meget hyggeligt at klappe både heste og kaniner:-) Vi glæder os til igen at komme ud og ride derude - forhåbentligt i starten af det nye skoleår.

I ønskes en skøn (varm!!) sommer weekend ;-)

Mange hilsener Gr.4