Ugebrev - uge 25 - gruppe 2 15-06-2020 - 15:14

Nu er det sommer i Danmark...!

Halløj derude ved skærmene

Så er der ikke længe til SOMMERFERIEN! og vi nyder virkelig det gode vejr.

Mandag startede vi som altid med vores morgengåtur og cykeltur - nu i det dejligste sommervejr.

Om formiddagen blev der arbejdet med forskellige ting. Nogle var i gang med læsningen, andre arbejdede med motorik i klassen - og de sidste gik i gang med at forberede ting til i morgen. I morgen skal vi nemlig forberede bannere og flag til vores idrætsdag i næste uge - og vi skal jo være Spanien.

Over middag var det tid til kor i pyramiden, hvor der blev sunget, så loftet lige var ved at lette. Resten var enten ude i det gode vejr eller arbejdede i klassen.

Tirsdag var der mindsanten lige så godt vejr til morgenrunden som dagen før. Der blev cyklet og gået og snakket :)

I formiddagsmodulet gik vi i krig med at lave spanske flag. Heldigvis skal der kun bruges 2 farver - gul og rød - så lidt nemt var det. Flagene blev sat på pinde, så vi kan have dem i hånden næste tirsdag. Efter frokosten gik vi videre, idet der skulle laves en banner. Der blev malet de flotteste bogstaver i alle mulige farver - der stod Viva Espana, hvilket betyder Leve Spanien!

Fredrik og Karla fik lov til at male et rigtig lærredsmaleri, de blev også super flotte.

Dejlig solskinsdag.

Onsdag botræningsdag og hygge i gruppen.

Torsdag var endnu en varm sommerdag, og vi gik morgentur uden jakker. Det er så skønt. Efter pausen fik vi igen besøg af Magnus - kommende elev. Gruppen havde forskellige opgaver, nogle tog på indkøb, nogle gjorde grønsager klar til bålgruppen, som tændte bål og lavede en dejlig Minestronesuppe. Det var varmt at stå ved bålet, men heldigvis er der store træer, der skygger, og vi havde hjælp af Magnus, som også fik prøvet at kløve brænde med "kløveren fra Limeren". Efter frokost var det tid til hygge med en film og en is i sommervarmen.

Fredag blev startet ud med morgensang og morgen gå/cykletur. Friske elever og lærere :)

Efter pausen blev der kigget på billeder fra ugen, og vi var enige om, at vi da havde lavet en masse gode aktiviteter denne uge.

I næste uge, som jo er sidste uge inden skolen holder sommerferie, er der flere ting på programmet.

Mandag får vi igen besøg af et par kommende elever. Det bliver hyggeligt at hilse på dem. Tirsdag har vi idrætsdag. Vi skal jo ud at svinge med de spanske flag, vi har lavet, og mon ikke vi skal have malet et par flag på kinderne også. Hóla!

Torsdag er jo en festdag. Efter skoledagen har vi først fodboldkamp, hvor lærere og pædagoger vil prøve at vinde over eleverne. Kampen er efterfulgt at en vandkamp - der er nogle buksevand-lovninger der skal gives.

Når vi har fået tørt tøj på igen, er der festmiddag i Pyramiden. Sikke en dag!

Fredag er der dimission for afgangselverne.

Vi der frem til en dejlig uge.

Men først siger vi  - RIGTIG GOD WEEKEND