Ugebrev - uge 25 - Gruppe 319-06-2020 - 09:00

Sol og zoologisk have....

Kære læsere,

Hold da op et fantastisk sommervejr det var blevet i løbet af weekenden. Det var da lige til at blive i godt humør af. Niels var som sædvanlig i praktik om mandagen, mens Bastian, Maja og Ylle spillede på livet løs. Ida, Ditte og Maria malede uglekassen flot grøn. Efterfølgende begyndte vi at forberede vores udklædning til idrætsdagens næste tirsdag. Hver gruppe har valgt et land, de skal repræsentere. Vi har selvfølgelig valgt Østrig, når vi har Steffie med som professionel østriger. Vi startede med at male på vores tørklæder. Over middag var nogen til kor, mens andre var ude at cykle i solen.

Tirsdag skulle vi på gruppe 3 "afslutningstur", hvor elever og personale fra både bodel og skolen var med. Vi startede ud med lækkert morgenmad i gruppen, og så afsted med busserne til Zoologisk Have i Aalborg. Vejret var fantastisk, og vi havde en rigtig dejlig dag, hvor vi så en masse dyr, og ellers hyggede os i haven. Der var heldigvis ikke mange andre besøgende end os, så vi kunne fint komme til alle dyrene, siddepladser i skyggen, legepladsen og iskiosken. Da dagen var ved at være omme, kørte vi omkring McDonalds og spiste aftensmad. Mums - syntes især eleverne ;-) Det var en riiigtig dejlig dag!

Onsdag var der botræning.

Torsdag var vi igen delt op i to hold. Vi har praktiseret opdeling en del her igennem de sidste mange uger. Vi finder en dejlig ro på mindre hold og vi når en masse sammen.
2 for sig med musik på programmet. Der er blevet sunget danset og smilet. De andre 4 gik på rov/gåtur efter hyldeblomster som skulle bruges til en friteret pandekage dessert. Både musikholdet og Jesper kom forbi til en smagsprøve. Det smagte rigtig godt! Især med lidt flormelis på ;)

Efter frokost gik vi sammen hele gruppen og arbejdede på vores kostumer til på tirsdag hvor vi skal repressentere ØSTRIG til skolens OL - Idrætsdag

Fredag bliver den sidste "normale" skolefredag inden ferien. Vi har gået tur i morgensolskind og har her efter læst ugebrev og snakket lidt om de mange ting, som kommer til at ske i næste uge.

Hele gruppe 3 ønsker alle læsere en rigtig godt weekend !