Ugebrev - uge 24 - Gruppe 412-06-2020 - 10:21

Seje cyklister!! Sølund koncert på Limfjordsskolen!!

Kære Forældre m.fl.

Tiden flyver afsted og i gruppe 4 har vi pludselig meget travlt i skolen, da der er flere ting, vi gerne vil opleve sammen inden afslutningen af skoleåret!!

Mandagen startede med morgensang og gåtur. Bagefter hørte vi nyheder og afsluttede vores emne om Rovfugle. Vi fik skrevet navne ned på alle de rovfugle vi havde set på Ørnereservatet i Bindslev :-) Over middag startede kor op igen og det var herligt!! Oliver havde motion.

Tirsdag havde vi planlagt en heldagscykeltur - vi cyklede forbi skolen og hentede proviant og derefter igennem Løgstør ad Lendrupvej helt til Næsbydale! På Badehotellet var vi heldige, at de åbnede for os, så vi kunne komme indenfor og få en kop varm kakao :-) Annemette fortalte om baronen, som havde bygget sommerboligen til baronessen for 100 år siden, men som desværre døde før de fik taget deres sommerresidens i brug. Bagefter gik vi ned af skrænten til stranden. Vi spiste vores medbragte madpakker i dalen, hvorefter vi var klar til cykelturen tilbage til Løgstør. På hjemturen cyklede vi langt Frederik d.7.kanal fra Lendrup til Løgstør og stoppede kort ved kanalfogedens bolig. Det blev til en tur på 23 km - rigtig GODT GÅET gruppe 4!!

Onsdag havde gr.4 botræning i gruppen.

Torsdag ventede en kæmpe overraskelse til eleverne på Limfjordsskolen :-) I årsplanen stod det oprindelig Sølund Festival på programmet -MEN når ikke vi må komme til festival - SÅ må festivallen komme til os!! Alle elever var inviteret til Sølund-koncert på Limfjordsskolen . . .!! Det blev en rigtig hyggelig udendørs koncert - med sang, dans og optræden. Elever og personale hyggede sig og til frokost var der pølser og sodavand - sikke en fest!!

Fredag har gruppe 4 undervisning på skolen resten af skoleåret. Vi starter med morgensamling sammen med de øvrige af skolen elever (med afstand selvfølgelig). Herefter har vi motion, pause og undervisning på skolen.

Vi lyttede til Ultranyt og planlagde de sidste par ugers undervisning, hvor vi bl.a. skal på afslutningstur mandag d.15/6 med gruppen til Rubjerg Knude Fyr og besøg hos Martin i Skagen. Vi skal også på besøg hos Vildsted Søgård, hvor vi skal klappe nogle heste og snakke lidt med Bo. Den sidste uge har vi idrætsdag, fest og dimmission - ja tiden flyver - men det har været en god tid. På trods af Corona har vi fået det til at fungere godt med undervisningen i Gr.4 - det er vi alle glade for:-)

I ønskes alle en rigtig god sommerweekend :-)

Mange hilsener Gr.4 + Annemette