Ugebrev - Uge 24 - Gruppe 210-06-2020 - 11:10

Det var en uge, hvor der skete meget

Kære familie, venner og alle andre læsere

Mandag havde vi vores tilbagevendende morgensang i Pyramiden med UDEN Philip Faber. Vi kan også godt selv :D Morgenrunden var enten en morgengåtur eller en morgencykeltur. Der var heldigvis godt vejr. Alle var friske bagefter til en god formiddagspause.

I formiddagsmodulet var der læseværksted. Freya - som er med til at skrive ugebrevet denne uge - er i gang med en bog, som er sværere, end dem hun plejer at læse. Men det går super godt!! Sejt Freya. Alle de andre læste også derudaf eller hørte lydhistorier.

I lokalet ved siden af blev der lavet motorik. Slået til balloner med fluesmækkere, gået balancegang og megte mere. Der blev slutte af med lidt afslapning.

Efter frokost og pausen sket det endeligt!! Limfjordsskolens kor havde opstart efter en laaaaaang Coronapause. Hvor var det dejligt at synge sammen igen - og vi kunne godt synge på afstand. Koret øver på Under stjernerne på himlen. Hvor var det dejligt, at være i gang igen.

Tirsdag havde vi selvfølgelig først morgensang. Derefter kørte vi i busser til Klejtrup Sø, hvor der ligger noget, der hedder Verdenskorte. Vi kaldte dagen for vores studietursdag (studieturen blev jo desværre aflyst), og faktisk var vi hele verden rundt, for i Klejtrup har en mand for mange år siden, lavet et verdenskort ud af græs, vand og store sten. Der står en masse flag, så man kan se, hvilket land, der ligger hvor. Man skal selvfølgelig passe, at man ikke falder i vandet, når man går rundt mellem de forskellige lande.

På Verdenskortet kan man også besøge dyr. Der er geder, som må klappes, høns, kaniner, fugle, æsler og et par grise. Vi fik både formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe - med kagerne - i løbet af den lange dejlige dag.

Derud over var der store hoppepuder, en kæmpe Labyringt, en lille legeplads, hængekøjer, krokoet, gummistøvlekast og minigolf. Så der var SÅ mange ting at give sig til i løbet af dagen.

Da vi var færdige med eftermiddagspausen - som også indbød på Uno og aflapning på tæpper på græsset - kørte vi til Cafe 89 i Aars. Her skulle vi spise vores aftensmad. Dejligt!

En dejlig dag var næsten ved vejs ende og vi kørte tilbage til Limfjordsskolen, hvor alle var trætte - i godt humør. Dejlig, dejlig ministudietur.

Onsdag er botræningsdag, men en lille flok var med til at synge med Philip Farber i stuen, og Freya og Anne var friske på en morgengåtur.

Freya var sød til at assistere med ugebrevsskrivning i formiddagsmodulet.

Torsdag blev en herlig dag med festival i det fri. Pga. corona var Sølund Festivalen jo aflyst, men Sølund havde fået en rigtig god ide. De ville nemlig tage rundt til nogle af deltagerne fra sidste års Bands/kor. Og der var Limfjordsskolen blandt de heldige. Vi fik en god koncert, og der var pyntet op til fest udenfor. Og tænk! Limfjordsskolens kor blev inviteret med til at synge det sidste nummer - Og det var intet mindre end : Midt om Natten". Da koncerten var slut, var der grillmad udenfor. Der var lækkert. Efter frokostpausen gik vi i skole og begyndte at forberede os på idrætsdagen i den sidste uge. Vi fik valgt et land, og det blev Spanien, der fik flest stemmer.

Fredag fik vi besøg af en kommende elev, som hedder Magnus. Det var hyggeligt at møde ham, og han var med til morgensang og på morgengåtur sammen med os i gruppe 2. Han var også desuden med til ugebrevstimen. Efter gennemgang af ugebrevet fik vi gennemgået den kommende uge og set Ultranyt.

Ha en rigtig god weekend!

Mange hilsner fra elever og lærere i gruppe 2