< Tilbage

Ugebrev - uge 23 - Gruppe 202-06-2020 - 15:01

Så tager vi hul på sidste etape af skoleåret.... 

Halløj derude

Tirsdag var endnu en sommerdag, og vi var igen på tur til skønne Hvalpsund. Denne gang tog vi færgen: Mary over til Sundsøre. Her fik vi vores formiddagsmad og nød vejret, legepladsen og den skønne udsigt tilbage mod Hvalpsund. Det var en god oplevelse at være med på færgen, hvor der var god plads til at følge  og se fjorden og alle fuglene. Desværre så vi ingen sæler. Tilbage ved badebroen i Hvalpsund gik vi straks i gang med at fiske efter krabber. Og nu var mange af os jo erfarne og dygtige krabbefiskere, så der kom hurtigt mange i spandene. Sulten trængte sig på, og vi fik stillet sulten med en masse gode rugbrødsmadder. Timerne var fløjet afsted, og skoledagen var ved at være brugt. Så vi måtte pakke sammen og køre tilbage til Limfjordsskolen. 


Onsdag var der botræning, men en del elever var i skole over middag, hvor der blev arbejdet kreativt eller motioneret i gymnasiksalen og på multibanen. 


Torsdag stod den på den faste morgenstruktur med morgensang og morgenmotion - og der blev gået og cyklet til den store guldmedalje. Om formiddagen blev der arbejdet i tre værksteder. Der blev lavet mad over bål, læst og lavet sansemotorik. Over middag var der tid til at være kreativ og dyrke motion. Emilie arbejdede desuden på computeren.

< Tilbage