Ugebrev - Uge 23 - Gruppe 305-06-2020 - 09:00

En kort uge med både solskin og regnvejr

Kære alle læsere...

Mandag var jo pinse-mandag, så der havde vi fri.

Tirsdag havde vi for første gang i laaang tid fælles morgensang i pyramiden med de andre elever. AHH...hvor var det skønt at være sammen igen - og stemningen bare var i top!

Herefter tog vi busserne ud til Hvalpsund Havn hvor nogle badede, nogle fangede krabber og nogle hyggede sig i strandkanten. Det var rigtig dejligt vejr, og vi var heldige at gruppe 2 kom ved middagstid, så vi kunne lave lidt sjov med dem.

Onsdag var der bo-træning.

Torsdag blev en fantastisk dag, men også et kapløp mod tiden. Vi har fulgt vejrudsigten nøje hele ugen, for vi ville så gerne ud og lave snobrød uden at sidde i regnvejr. Samlet set fik vi måske 5 dråber på jakken i alt, så det  kunne vi sagtens klare. Især når der stod friskbagt brød på menuen, i godt selvskab. Dagen startede med en lang gåtur hvor sammen købte ind til projektet. Vi skulle nemlig lave en luksus udgave af snobrød, hvor man blander dejen med remonce - og så en lille smule chokolade ;) De smagte rigtig godt!

Efter frokost delte vi os op. 2 elever spillede musik med gruppe 1, og de andre i gruppen mødtes til en naturtime mens det regnede udenfor. Den sidste halve time af eftermiddagen så vi et afsnit af Astrid Lingrens "pippi langstrømpe", for lige som hende, så kan vi også klare alt.

Fredag havde vi fælles morgensang i pyramiden og herefter gåtur og ugebrev.

God weekend til alle ;-)