< Tilbage

Ugebrev - uge 23 - Gruppe 105-06-2020 - 10:03

Så er det sommer.....

Kære læsere

Velkommen til Juni. Den dejlige solskin er over os og vi nyder det :-)

 

Tirsdag startede vi  op igen efter en dejlig pinseferie. Vi begyndte at have morgensang i pyramiden igen - Det var super dejligt igen at kunne samles til morgensang selvom det var på afstand, og igen at være sammen - med afstand. Efter en fantastisk morgengåtur, gik vi i klassen og hørte et kapitel af "Ternet Ninja", efterfulgt af  vores emne med collager. De bliver rigtigt flotte.... Efter frokost var der ultranyt, wii og afspænding, hvorefter turen gik ud i det dejlige vejr.

 

Onsdag var der botræning, med oprydning og rengøring, indkøb og klargøring. 

 

Torsdag gik vi i rask trav rundt på vores morgengåtur. Vi var så hurtige, at vi nåede at få læst et par kapitler i 'Ternet Ninja' inden pausen. Efter pausen lavede vi plakaterne færdig. Der blev klippet, klistret, kopieret og sat i rammer til den helt store guldmedalje. Billederne blev bare super flotte alle sammen. Over middag stod den på musik/kor for Sif, Jakob og Anna med gruppe 3, mens Victor og Marius spillede spil i klassen. 

 

Fredag var der så sidste dag inden weekenden. Det er grundlovsdag og på vores morgengåtur kunne vi fornæmme den ro der var, idet der ikke var mange mennesker vi mødte på vores tur.... Vi fik gået turen, og nydt vejret som heldigvis holdt tørt. Efter pausen var der ugebrev, ultranyt, wii og videoer

Rigtig god weekend til jer alle. Vi håber I får en dejlig en af slagsen

Mange hilsner

Elever og lærere i gruppe 1

< Tilbage