< Tilbage

Ugebrev - uge 20 - Gruppe 115-05-2020 - 10:01

Endnu en uge er gået i gruppe 1: Fodbold-/håndboldgolf, individuelle opgaver og botræning{#emotions_dlg.laughing}

Kære alle. 

 

Mandag gik med at være på tur ud af huset. Efter morgensang pakkede vi derfor en bus og en caddy og kørte mod Rønbjerg, hvor vi skulle spille fodboldgolf (håndboldgolf for Anna og Marius). Vi var tilbage på Limfjordsskolen igen til frokost. Efter frokost tog vi ud og gik en tur - vores sædvanlige morgengåtur, som vi havde hoppet over i morges. Efter turen så vi Ultra Nyt. Dermed nåede vi også alt det, vi plejer at gøre om mogenen, bare om eftermiddagen.

  

Tirsdag startede ud med en skøn gåtur i det dejlige solskinsvejr, hvor vi endte i klassen til formiddagspause. Efter pausen fik vi set Ultranyt. Efter vi havde set Ultranyt lavede vi faglige individuelle opgaver - nogle arbejde med matematik, andre med bogstaver og nogle lavede IT-opgaver. Efter frokost var stod den på bowling turnering på Wii'en for Marius, Victor, Anna og Ida-Sofie, imens Thomas skulle ud og have noget motion på en cykeltur og Jakob var i det kreative hjørne, hvor han var ved at færdiggøre en plakat på computeren.

 

Onsdag var der botræning for alle.

 

Torsdag startede igen med morgensang og gåtur i det stadig skønne vejr. Efter formiddagspausen kastede vi os over dagens afsnit af DR Ultra Nyt. Herefter skulle vi til imtimkoncert med "Bajaband", der bestod af Bastian og Maja fra gruppe 3. Her hørte vi god musik, inden frokosten kaldte. Efter frokost lavede vi forskellige hyggelige aktiviteter - enten foran Wii'en, pc'en eller noget helæt andet.

 

Fredag var vi ude og gå en tur, se Ultranyt samt læse vores ugebrev og se billeder fra ugen, der gik. Afslutningsvis var der bowlingdyst på Wii'en. 

 

Rigtig god weekend ønskes I af alle fra Gruppe 1.

< Tilbage