< Tilbage

Ugebrev uge 20 - gruppe 315-05-2020 - 10:21

En uge med besøg ved Halkær Vandmølle og koncert med Bajaband

Kære læsere,

Hvor blev varmen lige af? I denne uge har vi fundet det varme tøj frem igen, så vi satdig kan være meget udenfor på trods af den kolde vind. Mandag kørte Ditte, Maria, Ida, Katrine til planteskolen for at lave noge forskellige indkøb. Vi købte blomster til krukker og porrer til udplantning. På vej derud så vi endnu 2 skestorke. Vi er blevet gode til at spotte dem. Bastian og Ylle øvede sig til koncerten torsdag, som alle vi andre er inviteret til. Over middag stod der motion på programmet. Ida sang i mikrokonen, så Ditte kunne lave gymnastik til, mens Maria cyklede med Steffi. Bagefter byttede de. Bastian, Katrine, Niels lavede svedig motion på multibanen.

 

 

Tirsdag stod der besøg hos Ylle på programmet, men pga sygdom måtte vi desværre udskyde det besøg. Til gengæld kørte vi alle til Halkær Vandmølle. Her så vi, hvordan et landbrug fungerede for 100 år siden. Der var masser af historier fra gamle dage, og vi hørte også, hvordan man fik smæk af læreren i skolen for 100 år siden. Godt, det ikke er sådan længere.

Efter frokost lavede vi biograf, og Bastian serverede popcorn fra sin maskinen, som alle fik, mens de så "Emil fra Lønneberg", som også bor på et landbrug i gamle dage, bare i Sverige.

 

 

Onsdag var som altid botræningsdag.

 

 

Torsdag kom den store dag, hvor "BAJABAND" havde sin første livekoncert! Hele skolen var inviteret, men selvfølgelig ikke på samme tid, for så ville vi stå alt for mange på samme sted - og det må man jo ikke. Men musikken svingede og der var endda en gæsteoptræden fra publikum! Alle nød det, både bandet og dets publikum. 
De som ikke var medlem af Bajabandet fortsatte med småsysler i klassen og i værkstedet. Her fortsatte vi lidt med vores ugleri i både små og store slag. 

 


fredag har vi gået en dejlig morgentur og sagt god weekend med et godt ugebrev. God weekend fra gruppe 3!

< Tilbage