Ugebrev - uge 19 - Gruppe 407-05-2020 - 13:20

Alle elever er tilbage i Gruppe 4 - og en anden slags skolehverdag er ved at indfinde sig :-)

Kære Forældre og andre :-)

Mandag var der igen fuld hus i Gruppe 4, da Hanna også var tilbage i gruppen. Eleverne starter dagen med den faste oprydning og rengøring på værelserne inden undervisningen går i gang. Vi har morgensamling og sang hver dag kl.9, herefter er der motion og Nyheder på skemaet.Vi brugte lang tid på at snakke om Danmarks Befrielse, da det var den 4.maj. Coronatiden blev sat i perspektiv i forhold til krigstiden, hvor der døde mange millioner mennesker i verden og der var forsamlingsforbud - i 5 år!! Herefter læste vi sammen om Fugle i skoven. Over middag cyklede i en dejlig lang tur på 9 km rundt om Løgstør.

Tirsdag var der samme morgenrutine frem til 10-pausen. Annemette havde lavet snobrødsdej og efter pausen gik vi i gang med at snitte snobrødspinde og lave bål i haven. Vejet var godt og det samme var humøret. Vi hyggede med at lave snobrød og stegte pølser, som vi spiste sammen med brødene. jesper kom forbi til frokost, det var hyggeligt :-) Over middag forsatte vi vores læsning om fugle og bagefter tegnede og malede eleverne individuelle billeder.