< Tilbage

Ugebrev uge 19 - gruppe 307-05-2020 - 14:30

En dejlig uge i sol...

Kære læsere,

Endelig er solen tilbage, og det nyder vi.

Mandag var Niels atter i praktik som pedel, hvor græsset skulle slåes. Ida og Mette kørte på tur til Aalborg efter morgensang, for de ville ud og købe gode CD´er, så Ida kan høre musik på værelset. Hun fandt mange gode. Resten gik ud på morgentur i solen. Efter formiddagspausen gik Maja, Bastian og Ylle lavede musik, hvor de øver sig til en lille minikoncert, som skal opføres senere. Ditte, Katrine og Maria gik med Steffi og Mikkel udenfor for at bygge videre med fugletræet. De øvede sig i at save i smig, og det er ikke let...

Over middag stod der motion på programmet. Der blev spillet bold, lavet gymnastik og cyklet på livet løs.

 

Tirsdag var vi på besøg hos Mette i hendes smukke have. Vejret var i top, og vi havde en en skøn dag, hvor vi striglede heste, så hønerne ruge på æg, klappede hunden Wilma, hilste på katten som var lidt sky, spillede fodbold med Mettes sønner Malthe og Marius og legede på en legeplads tæt ved huset. Vi plukkede også ramsløg, som vi tog med hjem til ramsløgspesto. 

 

Onsdag botræning!

 

Torsdag delte vi gruppen op i 2. 2 gik i musiklokalet og resten i bussen, som denne gang kørte til Kærup Holme. Dagen gik hurtigt, for skolen skulle allerede slutte til middag da bededagene står for døren. Men vi nåede både at synge Busters Verden, hvalen valborg og Joanna, og turholdet så både rørdrum, rørhøg, rørspurv og skægmejse!

 

God bededagsferie til alle.

< Tilbage