< Tilbage

Månedsbrev - Gruppe 4 - Maj - Bodel29-05-2020 - 12:00

Kom sol og sommer ;O)

 

Fra den 3. maj var alle tilbage i gruppen, dejligt at vi nu er samlet igen.  

 

Den første weekend tilbage på Valmuevej blev udnyttet til fulde. Fredag gik vi en lang tur i Løgstør, der blev bagt kanelstjerne og vi så live koncert på Facebook med Christoffer. 

Lørdag kørte vi en tur til Rødhus hvor vi spiste vores medbragte madpakker i Lottes have. Vi tændte bål og lavede pandekager og popcorn, helt frisk poppede popcorn over bål smager så godt. Vi var en tur ude ved vesterhavet og gå en tur og sluttede udflugten af med en gå tur i skoven. 

Søndag tog vi cyklerne og kørte ud i det blå, 15 km blev det til, aftensmaden stod Olivia for. 

Gruppe 4 tændte lys den 4. maj om aftenen og satte i vinduet, vi brugte mandagsmødet til bla at snakke om hvorfor vi nu gør det. Tirsdag gik en dejlig lang aften tur og onsdag stod den på botræning, alle fik gjort rent og pakket til forlænget weekend.

Weekenden brugte vi med hygge i stuen, x-factor fredag, lørdag tur til Hvalpsund og søndag stod den på afslapning hvor nogen sov længe. 

Denne uge har bla budt på Yoga og ude wellness og så er der jo lige straks pinseferie. 

Det går rigtig godt med alle de nye ting vi skal huske, om at vaske/spritte hænder, holde afstand og alt muligt andet. Det unge mennesker  har taget det med oprejst pande og stor forståelse.

2. pinsedag er Pia i gruppen, søndag d 7/6 og 21/6 er Lotte i gruppen.

 

Vi ønsker jer en dejlig pinse

Hilsen

Gruppe 4

< Tilbage