< Tilbage

Ugebrev - uge 17 - Gruppe 1 24-04-2020 - 10:30

En uge med sol, sol og aftter sol og en masse udflugter

Kære Læsere

 

Så er gruppe 1 næsten samlet igen - vi mangler lige Marius og Anne, og selvfølgelig Sif. Ugen har været fyldt med solskin, og det har mest af alt mindet om sommer.

 

Mandag og tirsdag var Thomas, Jakob og Ida-Sofie tilbage på skolen og klar til der skulle ske noget. Vi har været på udflugt begge dage. Mandag gik turen til Arden, hvor vi var ude og prøve kræfter på forhindringsbanen på naturlegepladsen, og vi havde handlet ind til madpakker samt købt gulerødder, som vi skulle fodre nogle dådyr med. Det var super hyggeligt og dejligt at være lidt sociale igen.

 

Tirsdag var Jakob til tandlægen (som dog viste jeg at være aflyst), imens tog Ida-Sofie og Thomas ud og spille fodboldgolf. Efter frokosten var vi sammen med Jakob igen, og vi gik alle ud på multibanen, hvor vi spillede både floorball, håndbold, fodbold og basketball.

 

Onsdag var der botræning.

 

Torsdag var vi på tur til Aalborg i dag. Her var vi ude og grille burgers i Lærer-Thomas’ kolonihave i Østerådalen. Vi startede med at hente Viktor, der var i Aalborg. Herefter kørte vi i kolonihaven. Vi fik gået en tur, fodret ænder, været oppe i udkigsposten i fugletårnet, gynget på legepladsen og nydt kolde is i solskinsvejret! Vi mødte også Thomas’ lille datter, Luna og hans hund, Happy, der alle var med på tur. Thomas bedre halvdel, Anja, fik også lige en autograf af anføreren for Lykkeligaholdet, Jakob.


Fredag gik vi en lang gåtur om morgenen. Herefter læste vi ugebrev sammen, spillede Wii, og så gik vi en tur ud i det gode vejr, hor vi lavede forskellige aktiviteter som kongespil og leg med bolde på multibanen.


Gruppe 1 ønsker alle en rigtig god weekend :)

< Tilbage