< Tilbage

Ugebrev uge 17 - gruppe 324-04-2020 - 10:00

En dejlig uge i forårssolen

Kære læsere,

Vi er startet op på endnu en dejlig uge i selskab med gruppe 3. Mandag begyndte med morgensang i gruppen, hvorefter vi gik vores morgentur. Efter formmidagspausen prøvede vi at dele os op på linjer indenfor gruppen. Ylle lavede vild og høj musik med Bastian og Maja. De sang i mikrofoner på livet løs. Mikkel gik med Katrine, Ditte og Niels udenfor. Der var mange ting de skulle have styr på fx vande de nyplantede æbletræer, skrælle græstørv og skrue/hamre. Maria, Ida, Steffie og Mette gik i køkkenet og bagte ramsløgssnurrer til turen i morgen. De blev rigtig gode.

Da vi havde spist frokost gik vi udenfor og legede "Bankebøf" og spillede fodbold. Vi endte med at blive så tørstige af alt den løben, at må måtte tage en velfortjent vandpause i solen. 

 

Tirsdag tog vi busserne til Gateway i Blokhus, hvor vi også var i sidste uge. Stedet er så godt, fordi det er et stort område med både bålsted, forhindringsbane, gynger og græsplæne så man kan spille bold. Da vi ankom, nød vi Heidis hjemmelavede kanelsnegle - mums de var gode! Bagefter begyndte friluftfolket at lave bål, mens andre legede gemmeleg og nogle prøvede forhindringsbanen. Vi havde en skøn dag i høj solskin, og til frokost spiste vi bålmad = tomatsuppe og de modige fik brændenældesuppe. Og så de lækre ramsløgssnurrere som køkkenlinjen havde lavet til. Bare lækkert!

 

Onsdag var der botræning som altid.

 

Torsdag skulle vi på tur i retning af Aalborg, her bor vores lærer Majken på en lille gård, med sin familie og en masse søde dyr. 
Først mødte vi Cairo som var en hund, så mødte vi fårene og det nyfødte lille lam. Herefter så vi et æsel stå ude på marken. Da vi viftede lidt med noget lækkert græs ville den gerne hen og sige hej. Vi håndfodrede den og den bed slet ikke hvis man bare holdte sin hånd fladt med græsset. De havde også en masse høns, som havde fået kyllinger. Dem prøvede vi også at røre og holde.
Efter en god madpakke skulle vi igang med nogle aktiviteter på to hold. Der var 5 discipliner som alle skulle igennem, det var drøn sjovt. Til sidst talte vi point, fandt vinderen og kørte hjem igen. 

 

Fredag gik vi morgenrunden. I klassen så vi Ultra Nyt og snakkede om de aktuelle nyheder. Herefter læste vi ugebrev.

 

God weekend til alle.

< Tilbage