Fællesskabsbænk -Kulturuge 06-03-2020 - 10:30

Kendskab til fællesskaber - Vesthimmerlands Kommunes Kulturuge.

Limfjordsskolens nye FÆLLESSKABSBÆNK!!

I denne uge har der på Limfjordsskolen stået "Fællesskab" på skemaet hele ugen.

Vi har oplevet mange spændende fællesskaber i Vesthimmerlands Kommune, og på Limfjordsskolen har vi i fællesskab fremstillet en FÆLLESSKABSBÆNK!!

Ugen startede med, at eleverne til morgensamling mandag morgen blev præsenteret for et "træskellet" af en bænk, som skolens pedel forinden havde konstrureret! Den stod i det rå træ og brædder, som kun havde fået grundmaling!

Eleverne fik et kort oplæg om den østrigste kunstner Freidenreich Hundertwasser, hvor inspirationen til udsmykningen af bænken har taget sit udgangspunkt. Hundertwasser var arkitekt og kunstner. Hans arkitektur og billeder er farvestrålende i organiske former og eleverne skulle i deres udsmykning af bænken lade fantasien råde, hvilket er lykkedes særdeles flot!!

I løbet af ugen har ALLE skolens elever i fællesskab malet og dekoreret bænken - og den er blevet SÅ flot!! Ole har været på hårdt arbejde, da ugen skulle afsluttes med en færdigsamlet bænk som skulle placeres rundt om et af skolens træer ved skolens indgang.

OG det lykkedes :-(

Vi ønsker ALLE på Limfjordsskolen kæmpe stort TILLYKKE med Fællesskabsbænken :-)

I har i ugens løb arbejdet hårdt og gjort jeres bedste for fællesskabet, ved at bruge jeres kreative evner og har fremstillet den flotteste bænk, man kan tænke sig. Det er kun lykkedes fordi, vi var sammen om det - for HUSK: Alene kan vi noget - men sammen kan vi ALT :-)

Tusind tak alle sammen!!