< Tilbage

Ugebrev - Gruppe 3 - Uge 1005-03-2020 - 08:14

KulturEMNE uge 

Kære Alle,


I denne uge har vi emneuge - kulturuge med det overordnede emne "Kendskab til fællesskaber". I hele ugen er vi sammen i gruppe 3, derfor denne nye "form" i ugebrevet....

 

Mandag

Mandag startede hele limfjordsskolen i pyramiden til en fælles introduktion om emnet "Kendskab til fællesskab". Annemette viste frem og fortalte om den "Fællesskabs-bænk" som hele skolen skal være med til at gøre færdig. Midt i rummet stod der nemlig en flot bænk, men den var helt uden maling?
Alle elever på limfjordsskolen skal være med til at male bænken - det bliver spændene at se hvordan den ser ud på fredag!

I gruppe 3 startede vi formiddagen med fælles lege og stafetter i gymnastiksalen. Der skulle arbejdes sammen og der var brug for alle på holdet!
Om eftermiddagen blev det vores tur til at male på fællesbænken. Vi skulle hver male en stav til bænken. Vi fik først et oplæg fra Annemette om den østrigske kunstner Hundertwasser, og der udfra skulle vi finde inspiration til, hvad vi ville male på bænken. Der blev malet på livet løs...

 

Tirsdag

Tirsdag morgen efter morgensang skulle alle elever fra Limfjordsskolen til et arrangement på gymnasiet i Aars. Det var et fysikshow, hvor de "legede" med ild og strøm. De var rigtig dygtige, og det er slet ikke noget, vi lige kan stille an med hjemme på skolen... Bagefter kørte vi tilbage til en god gang boller i karry...

Efter pausen var det tid til, vi skulle male bænken færdig. Den bliver super flot - og I kan godt glæde jer til at se den... og prøve den...

 

Onsdag

Onsdag bød på tur til Arden dyrepark og naturlegeplads. Her lavede vi lækker linsegryde over bål og nød den tidlige forårssol. Vi fik også fodret dådyrene i parken. Alles jakker stinker nu af bål, til gengæld var det godt at slikke sol og spise en varm portion mad i godt selvskab. 

 

Torsdag

Torsdag startede vi ud med et udvidet værelsestjek, da vi ikke havde botræning i går. Kl.10.30 gik vi i klassen, hvor vi skulle lave en videohilsen til Daniel fra gruppe 3. Det blev til den fineste hilsen med sang og musik og et af Daniels ynglingssange "Kald det kærlighed". Efter fællesspisning stod den på udklædningstøj og FASTELAVNSFEST med tøndeslagning og fastalavnsboller. Mmmmmm.

 

Fredag

Fredag var der svømning og gå/cykeltyr på programmet, og herefter var der "Munter fællessang" i Pyramiden. Et arrangement Limfjordsskolen stod for i forbindelse med Kulturugen i Vesthimmerlands Kommune. Alle var velkomne og Pyramiden var fyldt med både gæster og elever samt personale fra Limfjordsskolen. Det var rigtig hyggeligt!

 

God weekend til alle.

< Tilbage