< Tilbage

Ugebrev - Kunst og Samfundslinjen - uge 928-02-2020 - 10:31

Så er vi retur fra vinterferien, og linjen er tilbage på sporet for en kort stund - i næste uge er der nemlig fælles emneuge om "Fællesskaber". 

Halløj derude ved skærmene - så er der nyt fra Kunst og Samfundslinjen


Mandag stod overskriften på vores elevfilm om Limfjordsskolen, som alle på linjen er med til at producere. Vi er efterhånden så langt nu, at vi skal i gang med selve redigeringsdelen, og her trækker vi på Marius' kompetencer og udstyr. Han er jo ekspert på området, så han går nu i gang med det videre arbejde med de mange optagelser, som er lavet. 

Derudover fik vi snakket om ferieoplevelser, motioneret og arbejdet med onlineprogrammet CANVA, hvor man kan arbejde grafisk på mange forskellige måder. Der blev bl.a. lavet visitkort, plakater og videodesign. 

Davi H. var tilbage i praktik igen på Globen om formiddagen. 


Tirsdag startede vi skoledagen med læsning, som vi plejer. Eleverne er alle inde i en god rytme med det og arbejder rigtig godt med det. 

Efter 10-pausen var det på med malertøjet og handskerne, da vi skulle i gang med et forarbejde til den kommende emneuge om "Fællesskaber". Der skulle nemlig grundes en masse brædder, som skal bruges til et fælles projekt for hele Limfjordsskolen. Det kommer I til at høre mere om i næste uge. Vi må bare sige, at det var en god flok malere, som var hurtige og gode med malerrullerne. 

Over middag stod den igen på motion og Nyheder. 

Torsdag 

Vi startede med at gå i kælderen og hente "glasdråberne", som var blevet brændt i glasovnen. Dråberne er inspireret af Hundertwassers fascination af vand! Han levede mange år af sit liv på en båd. Dråberne skal vi hænge op i træerne udenfor på skolens område. Senere gik vi i gang med at fremstille endnu flere dråber. Eleverne ville også gerne lave nogle til dem selv. De er meget dokorative, når lyset skinner igennem :-)

Fredag var der som altid motion på skemaet - der var svømmeundervisning i Rønbjerg og musik og bevægelse tilbage på skolen. 

Vi afrundede ugen med gennemgang af ugebrevet og et kig på ugens nyheder. Derudover fik vi forberedt os på den kommende uge, hvor undervisningen foregår i gruppevis pga. emneugen. 

i uge 11 starter vi selvfølgelig op på linjerne igen. 

Ha en rigtig dejlig weekend. 

Mange hilsner fra os alle på Kunst - og Samfundslinjen

< Tilbage