Gruppe 2 - januar - Bodel01-02-2020 - 09:40

Så er 2020 skudt godt igang.

Hej alle der læser med.

Så er vi i gang igen efter en dejlig juleferie.

December blev brugt på en masse julehygge, bla. var gruppe 2 taget til Aalborg i Zoo, for at se det flotte julelys, det var en rigtig god dag, der sluttede med, at vi spiste sammen i Zoo.

I år 2020 ser aktiviteterne således ud:

Mandag: Laver idrætsforeningen dans og gymnastik i gymnastiksalen, og vi holder mandagsmøde, hvor der informeres og eleverne kan komme med beskeder eller spørgsmål til de andre fra gruppe.

Tirsdag: Har Steffi startet en work-shop hvor eleverne kan lave kostumer til maskebal, hvor temaet er ”Sport”, vi er inviteret til maskebal i Skovsgaard den 27. februar. Der vil i løbet af året om tirsdagen komme forskellige aktiviteter.

Onsdag: Er der badeland i Rønbjerg.

Torsdag: Er der floorball i Lanternen.

Weekenderne er blevet brugt på at sove længe, og slappet af og hygget en masse, vi har hygget med de andre grupper, hvor vi har lavet mad sammen og spist.

Denne måned har stået på fejring af Annas fødselsdag, hvor hun havde en meget flot kage med. Vi har haft besøg af brandbilen, da en bold i gymnastiksalen aktiverede alarmen, ikke så heldigt men et hyggeligt besøg J

Vi har sagt på gensyn til Jakob der har taget et års orlov og sagt farvel til Astrid der er flyttet.

Husk at sidste frist for tilbagemelding til påskeferien er tirsdag d. 4/2

Med venlig hilsen gruppe 2