< Tilbage

Ugebrev - Kunst og Samfund - uge 317-01-2020 - 10:18

Nye projekter er sat i gang på linjen - film - FN´s Verdensmål - Hundertwasser :-)

Kære forældre og andre :-)

Mandag - mandag havde vi besøg af Julie, som lige nu går på Vestermarkskolen i Aars. Julie var her sammen med sin mor, og de skulle være med og opleve en skoledag på Kunst og samfundslinjen. Det var rigtig hyggeligt - og eleverne var gode til at tage imod dem begge. 

Emilie var igen i praktik ude hos Heidi i det store køkken, og David H var i praktik på Globen. 

Resten fortsatte med vore filmprojekt, som vi startede op med en brainstorm i sidste uge. I denne uge fik vi genopfrisket hvilke ting, som eleverne gerne vil have med i filmen, og det blev fordelt, hvem der skal optage hvad. Allerede i denne uge er flere af eleverne gået i gang med at optage små filmklip, som skal indgå i den samlede film om livet på Limfjordsskolen. Alle er meget motiverede for det, og glæder sig til at få sat processen rigtig i gang. 

Over middag stod programmet som altid på motion, så vi gik en dejlig tur. Tilbage i klassen var der lidt tid til at slappe af, tegne, læse og sidde med computer. 

 

Tirsdag - tirsdag starter dagen altid med 45 min. individuel læsning i klassen. Eleverne læser selvvalgt litteratur og skriver boganmeldelser. Lige  nu læser David teori, da han snart skal til teoriprøve til knallertkørekort. Oliver er glad for Fantasy og Freya, Emilie og Marius læser små fagbøger. David fra gr. 2 er altid i paktik på Globen om tirsdagen indtil middag.

Efter 10-pausen blev eleverne præsenteret for FN´s verdensmål, som vi på linjen vil kigge nærmere på de næste uger. Vi vil dykke ned i 5 af målene, som vi tænker er meget relevante for mennesker med handicap. 

Over middag stod den på frisk luft og motion. 

Onsdag var Freya til svømning i Slette strand, hvor hun fik brugt kroppen godt og grundigt. Det var rigtig dejligt. 

Resten arbejdede jo med botræning på værelserne og i grupperne. 

Torsdag

Torsdag startede vi med kreativ opvarmning inspireret af Hundertwasser - det blev en farvestrålende by, syntes eleverne :-) Bagefter arbejdede eleverne med deres individuelle billeder.

Marius afprøvede TuxPaint på computeren, som er et Kunsttegneprogram - det var meget sjovt :-)

Fredag var det igen tid til svømmeundervisning, hvor vi arbejder hen imod svømmestævnet i Aars d. 4. februar. Freya havde i stedet musik og bevægelse hjemme på skolen, som hun plejer om fredagen. 

I ugebrevstimen fik vi afrundet ugen, set nyheder og forberedt os på den kommende uge. 


Ha en rigtig god weekend. 

Mange hilsner fra os alle på Kunst og Samfundslinjen

< Tilbage