Ugebrev - Køkkenlinjen - uge 313-01-2020 - 13:55

Solskin og musik

Hej alle læsere.

Mandag startede ud med en skøn gåtur, hvor der rigtig blev hygget undervejs. Fredrik hjalp med at skubbe Astrid det meste af vejen - det var rigtig sødt af ham :) Da vi kom tilbage i klassen gennemgik vi dagens program. I den her uge startede vi op på den nye stuktur som er, at vi fremover om mandagen laver forskellige individuelle opgaver. Fredrik, Pelle og Maria startede derfor efter pausen med at lave forskellige opgaver. Pelle trænede engelsk, Maria øvede klokken og Fredrik kiggede i pege-bog. Imens sad Ida, Astrid og Anna og lavede selvvalgt aktivitet: Anna tegnede mens Astrid og Ida sad ved computeren. Efter 20 minutter skiftedes eleverne, så det nu var Ida, Astrid og Anna som skulle lave opgaver.

Over middag havde vi musik og bevægelse, hvor eleverne skiftedes til at vælge en sang, som vi skulle synge og danse til. Vi fik hørt en masse forskelligt musik, som gav en rigtig god energi til alle. Vi sluttede timen af med at se Rosa fra Rouladegade :)

Tirsdag gik vi selvfølgelig også vores morgentur. Da vi kom tilbage til skolen, var det Pelles tur til at være dagens hjælper. Han valgte bogstavet "G", da han hedder Godske til efternavn. Ved fælles hjælp fandt vi mange ord med G. Han valgte også at tælle alle personer i lokalet. Vi har ændret vores maddag til at være tirsdag, så der stod MAD på programmet. Vi lavede 3 slags vafler. 1 version med spinat, som føst blev hakket efter alle kunstens regler. 1 version med rødbeder, for de lavede sådan en pæn farve, synes Ida og Maria, og til sidst nogle mere almindelige vafler, som Pelles farmor også laver dem. Alle var meget aktive, og vi havde også fået besøg af Jens, som også var god til at hjælpe. Vi spiste ingen vafler før frokosten. Og mens Anne-Louise bagte de allersidste, hørte vi andre en historie om Peter Pedal; den lille og meget nysgerrige abe. Endelig var det blevet vaffeltid. De var så flotte i alle farverne. Da vi ikke kunne spise dem alle, åbnede vi en vaffelbod ud af terrassedøren, så friluftslinjen kunne komme og smage. Det blev de vist meget glade for.

Onsdag var som altid botræningsdagen for alle, og over middag var de fleste elever i onsdagscafé.

Tordag var der en fint vejr til morgengåturen - det giver et godt morgenhumør. I formiddagsmodulet havde vi en masse gode ting på programmet. Aller først dagens hjælper, som var Astrid, hvor vi havde valgt bogstavet i. Sikke mange gode ord der kom på tavlen. Derefter var der tallotteri - hvor Anna og Sabine hjalp hinanden med at råbe tal op. Astrid var dagens vinder med første plade fuld. Hvor er det godt at træne tallene.

Herefter havde vi noget nyt med Sabine, ansigts-yoga/massage. Nogle af eleverne skulle lige kigge på her første gang, men de fleste var med. Åh hvor var det godt og ansigtet var meget aflappet efterfølgende.

Timen sluttede af med højtlæsninge, vi nåede lige 5 min med Peter Pedal.

Over middag var de fleste til motion - enten i gymnastiksalen eller ude i det gode vejr. Anna og Astrid var til kor, hvor der blev øvet på en ny sang.

Fredag dufter næsten af weekend :)

Fredrik var tll svømning i Rønbjerg, hvor han fik svømmet lidt baner. Pelle var hjemme og var med på morgengåturen og derefter til musik og bevægelse. Imens var de 4 ridepiger kørt afsted til ridefysioterapeuten i Aars.

Efter morgensang i Pyramiden, var Pelle og Fredrik til ugebrev i klssen. Her bliv læst ugebrev, kigget billeder og sjove videoer.

I næste uge fortsætter vi det vante program: Opgaver mandag, i køkkenet tirsdag og tallotteri torsdag. Det er dejligt med de aktive elever vi har på linjen.

God weekend ønser køkkenlinjen