< Tilbage

Månedsbrev - Gruppe 4 - december - Bodel20-12-2019 - 12:00

Nu det jul igen og nu det jul igen.....

Så er december igang og det er her er faktisk det sidste månedsbrev i 2019.


1. december gik turen til Skulpturparken i Blokhus, vi kiggede på alle skulpture og julepynten inden det blev mørkt. Så tog vi os en lille pause i julecafen med varm cacao, vafler og æbelskiver. Da det blev mørkt gik vi rundt igen og så alle lysene, lysshow og hørte musikken. Så var der gang i julestemningen. 


Vi har haft besøg af kammerater fra skolen i gruppen, det er altid hyggeligt.  Tirsdag den 10/12 stod på julebag i gruppen til julekoncerten og torsdag den 12/12 var alle i køkkenet sammen med Heide og fik bagt kager. 

Om aftenen den 12/12 var der så julekoncert i kirken og igen beviste koret at de er helt specielle og forstå at give koncert. Det var hyggeligt at der kom gæster til kaffe i gruppen bagefter. 

Fredag d 13/12 startede dagen med morgensang for Josefine, hun havde nemlig fødselsdag. Senere på dagen kom hendes forældre og vi spiste alle pizza sammen. Til kaffen var der hindbærsnittekagekone, det er nemlig Josefines favorit, en hyggelig aften.


Lørdag den 14/12 var vi i Ålborg Kongres Center og se forestillingen "Jul på Slotte" med Prinsesse Miamaja og prins Valentin. Søndag stod på afslapning i gruppen og en gåtur i byen efter mørkets frembrud, så kunne vi se alle julelysene.


Onsdag den 18/12 blev det tid for gruppe 4 årlige julefrokost hvor vi inviterer nogle gæster fra huset som i løbet af året har hjulpet os. Så vi havde inviteret Jane, Ole, Heidi og Kirsten til dejlig julemad og efterfølgende pakkespil. 

Der har flere gange i løbet af december været drille nisser på spil i gr 4. En morgen var mælken grøn, der lå aviser i køleskabet,  der var bestik alle mulige steder men heldigvis var der også guf i julehjerterne og chokolade til os. Så det var alligevel en sød nisse som vi satte risengrød op til på loftet:-)


Torsdag var der traditionen tro julebanko og efterfølgende julemiddag i pyramiden. 

 

 

 

Da vores nuværende mail-system i Skolekom lukker pr. 31/12 2019, har vi oprettet nye mail-adresser for hver bo-gruppe.

Disse skal anvendes fra d. 1/1 2020

Gruppe 1: lf-gruppe1@vhkskole.dk 

Gruppe 2: lf-gruppe2@vhkskole.dk 

Gruppe 3: lf-gruppe3@vhkskole.dk 

Gruppe 4: lf-gruppe4@vhkskole.dk 

Limfjordsskolens hovedpostkasse er fortsat limfjordsskolen@vesthimmerland.dkSå er det tid at sige tak for nu og tak for 2019, vi ses i det nye år.

 

Pia er i gruppen den 5. januar fra kl. 16.00.

 

Glædelig jul og godt nytår

Gruppe 4

< Tilbage