< Tilbage

Ugebrev - uge 49 - Kunst og Samfundslinjen06-12-2019 - 10:42

Så kom der "nye vinduer" i pyramiden . . hæ hæ hæ!!!

Kære familie, venner og bekendte


Mandag var det et lille skolehold, der var tilbage på linjen. Freya var nemlig hjemme for at holde fødselsdag - TILLYKKE til hende. David og David var i praktik i køkkenet hos Heidi, hvor de lavede meget dejlig mad til os til frokost osv. 

Vi andre arbejdede med nyhederne, og gik derefter i gang med et nyt kreativt projekt - nemlig at lave elektroniske tegenserier på skoletube. Vi bruger programmet Pixton, og det er faktisk ret nemt at arbejde i. Vi skulle bare lige have styr på teknikkerne, og så blev der ellers udarbejdet uhyggelige og spændende fortællinger. 

Over middag var det tid til motion i det dejlige klare men kolde vintervejr. 

Tirsdag 

Tirsdag til morgensamling fortalte Sabine om Frankrig, hvor hun kommer fra. Vi sluttede af med at deltage i en traditionel fransk dans, hvor alle elever skulle danse med en rød klud i hænderne og råbe "hey" de rigtige steder . . det var sjovt og lidt skørt :-)

Efter morgensamling var der læsning på skemaet. Eleverne arbejdede endvider med boganmeldelser, hvor man skal fortælle om bogen og bedømme den. Eleverne arbejdede med individuelle faglige opgaver i løbet af dagen. Nogle arbejdede videre med deres Livstræ, der blev lavet præsentationer af kunstner og malerier, som nu skal hænges op i pyramiden. Vi satser på at kun "åbne udstillingen" i Pyramiden fredag, så I er velkommen til at kigge "ind ad vinduerne" næste gang I kommer på skolen!

Onsdag var der jo botræning - Freya var dog en tur i Slette Strand for at bade og lave træning i det varme vand. Det var så hårdt - men også dejligt, at Freya næsten faldt i søvn på vej tilbage i bussen. 

Torsdag stod der igen kunst og kreationer på skemaet. Denne torsdag havde vi også besøg af Stephanie, som muligvis er kommende elev på Limfjordsskolen i fremtiden. Eleverne arbejdede med at lave en præsentation af deres kunstværker, som skal hænge ved "vinduerne" i pyramiden. Vi fik sat snore på billederne til ophæng og over middag hjalp Ole os med at få billederne hængt op! Vi er rigtige glade for resultatet, og I må huske at kigge ind i pyramiden, næste gang I kommer på skolen. 

Til frokost var der FÆLLESSPISNING i pyramiden. David H og David W og et par andre friske drenge havde hjulpet Heidi med at lave en lækker julefrokost til os . . uhmm . . !!

Over middag skulle koret øve i kirken og de øvrige elever havde motion og faglige opgaver.

Fredag var der svømmeundervisning, musik og bevægelse og ugebrevstime. Vi fik afrundet ugen fint og snakket om den kommende uge, hvor vi tirsdag skal på en meget spændende tur... Hvorhen kan I spørge de unge mennesker om - eller læse om det i det kommende ugebrev! 

Ha en dejlig decemberweeekend. 

Mange hilsner fra os alle på Kunst og Samfundslinjen

< Tilbage