Nye tiltag til Grøn Skole :-)04-12-2019 - 11:12

Nye gode initiativer fra Limfjordsskolens Miljøråd :-)

På Limfjordsskolen arbejdes der forsat med nye gode initiativer i forbindelse med Grønt Flag - Grøn Skole.

På skolen Kunst- og samfundslinje har eleverne hjulpet Miljørådet med ideer til nye tiltag i forhold til miljøarbejdet på skolen.

Eleverne har i undervisningen arbejdet videre med at få viden om plastikaffald og miljøet. Vi har bl.a. set film om Plastikhelten Henning, som er udgivet at organisationen PLASTIK CHANGE. Plastik Henning er ikke just nogen "helt" når det kommer til stykket, men med god hjælp, viser han hvordan vil alle kan være med til at gøre en lille forskel for miljøet!

Med udgangspunkt i filmene, når eleverne bidraget med gode ideer til plastikbesparende initiativer på Limfjordsskolen.

Det har resulteret i at Miljørådet har besluttet at ændre nogle vaner i forhold til vores forbrug af palstik.

De ting der er besluttet er at vi fra d.d.:

• STOPPER indkøb og brug af Engangsplastikservice på skolen
  • STOPPER indkøb af små brikjuice - kun indkøber liter juice
  • STOPPER indkøb af engangssæbedispensere - men i stedet benytter refill.

Vi synes, det er rigtig gode ting, hvor vi blot skal vænne os af med de "dårlige vaner"  - og blive bedre til at tænke på de små ting vi kan ændre i hverdagen.

Mange grønne hilsener

Miljørådet