Grønt flag - Grøn skole27-11-2019 - 14:13

Gør noget godt for miljøet - Drop plastikflaskerne - det gør vi på Limfjordsskolen!!

Kære læsere :-)

Vi har nu siden skoleårets start arbejdet med Grøn flag - Grøn skole. Mange gode initiativer er sat i gang :-) Vi er begyndt at nedsætte vores forbrug af plastikemballage på flere måder.

For nogle uger siden besluttede Miljørådet at droppe brug af plastikflasker på skolen!! Vi fandt ud af at vores forbrug af vand på flasker var blevet temmeligt højt - og det synes eleverne var VANDVITTIGT!! Eleverne foreslog, at hver elev og personale i stedet fik deres egen drikkedunk, som de selv kan fylde frisk vand i fra vandhanen :-)

Fredag til morgensamling fik eleverne overrakt de seje drikkedunke med skolens logo på :-)

Mange hilsener fra

Miljørådet