Grønt flag - Grøn skole13-09-2019 - 11:03

Limfjordsskolen - En grøn skole?

På Limfjordsskolen har vi i dette skoleår besluttet at arbejde med Grønt flag - Grøn skole.

Vi arbejder med temaet: AFFALD hvor alle elever og ansatte vil sætte fokus på affaldssortering, genbrug og lære om genanvendelse. Vi har nedsat et MILJØRÅD, som består af repræsentanter fra elevgruppen, pædagogisk personale, pedel, køkken og ledelse. Vi vil igennem skoleåret 2019/20 arbejde med visioner og konkrete mål omkring Limfjordsskolens "grønne politik".

Eleverne får hænderne i "SKRALDET" på den gode måde :-) De vil være med til at gøre en forskel for miljøet. De vil få viden og forhåbentlig gode rutiner i forhold til at håndtere affaldet.

I vil her på siden, kunne følge med I nogle af de mange projekter, der arbejdes med :-)

I tirsdags var et elevhold på besøg på SKRALDESKOLEN, som holder til på RENOVEST - Genbrugspladsen tæt på Løgstør. Her lærte vi en masse om GENANVENDELSE og blev meget nysgerrige på, hvor de forskellige materialer sendes hen, når de sendes videre . . !! Vi lærte hvordan man sorterer RIGTIGT, det er faktisk ikke så nemt, som man tror!! MEN nu er vi "udlært" Skraldeagenter, så vi er klar :-)