Ugebrev - Kunst- og Samfundslinjen - uge 5013-12-2019 - 10:05

Vi var på spændende virksomhedsbesbesøg på TV Nord og Blokhus Lysstøberi :-)

Og julen sig nærmer . . :-)

Kære Forældre og øvrige læsere :-)

I mandags var Lisbeth desværre syg, men Jesper og Steffani klarede dagen sammen med linjen.

Eleverne så nyheder fra TV nord og snakkede om nyheder. Eleverne arbejdede videre med at lave tegneserier i programmet Pixton. Eleverne skal vælge personer, baggrund og opbygge en handling. Eleverne har lært hvordan man får "personerne" til at bevæge sig fra billede til billede. Eleverne skriver herefter tekst i taleboblerne. Der var motion og afslapning over middag.

Tirsdag var vi på den store tur til TV Nord i Aabybro, hvor vi fik en flot rundvisning af Marianne, som arbejdede der. Vi fik hilst på journalisterne og redaktionen. Vi snakkede med Mogens, fra udsendelserne "Mogens kom forbi" og inviterede selvfølgelig TV Nord til at komme til Limfjordsskolens Julekoncert i kirken, så det er vi spændte på, om de gør! Vi besøgte også de forskellige tv-studier, hvor de optager Nyhederne. Det var et rigtigt spændende besøg.

Herefter kørte vi videre til Hune, hvor vi skulle besøge Blokhus Lys og fremstille vores egne stearinlys. Først spiste vi vores medbragte sandwiches, og så gik vi i gang med at støbe lys. Der var mange farver strearin at vælge imellem, og der skulle dyppes mange gange, inden lysene blev tykke nok. De blev rigtig flotte, og måske er der nogen, der er heldige juleaften :-)

Onsdag var der som altid botræning, hvor støvkluden og støvsugeren bl.a. kom på arbejde på værelserne.

Torsdag blev der rigtig julehygget på skolen. Kunsteleverne pyntede juletræet i pyramiden og hele gruppe 4 hjalp Heidi med at bage småkager, som forældrene skulle smage til kaffen efter julekoncerten i kirken torsdag aften. I klassen syede Emilie på sit indkøbsnet sammenmed Steffani og resten af eleverne malede akvarelbilleder. Over middag var koret i kirken og øve en sidste gang og de øvrige elever havde motion inde og ude.

Fredag var der selvfølgelig svømmeundervisning i Rønbjerg. Derudover var der musik og bevægelse hjemme på skolen. Skoledagen blev afrundet med nyheder og ugebrev i klassen.

Nu er der kun en uge tilbage til juleferien, og der bliver efterhånden talt ned! I næste uge skal der bl.a. julehygges om torsdagen med julebanko, julebag og dejlig julemad. Mums det bliver både lækkert og hyggeligt.

Ha en rigtig god weekend.

Mange hilsner fra os alle på Kunst - og Samfundslinjen