< Tilbage

Månedsbrev - Gruppe 2 - November - Bodel03-12-2019 - 17:25

Så er det endelig december.

Kære alle der læser med.

 

Nu er det endelig december, den har været længe ventet.

Vi starter med at fortælle lidt, om hvad vi har lavet og vil så fortælle hvad der skal ske i december.


Tirsdag d. 19/11 deltog et hold elever fra Limfjordskolen, mikset fra de forskellige grupper, i et hockey stævne i Arden. 

Her spillede vi mod andre STU tilbud og dette gav en medajle, hvilket bragte meget stolthed.Tirsdag d. 26/11 blev pyramiden lavet om til juleværksted. Her var alle grupperne samlet og der var mulighed for at lave musetrapper, julehjerter, juletræer, guirlander osv. Mens der blev spillet julemusik og indtaget æbleskiver og saftevand. En rigtig hyggelig aften.

 

Weekenderne er blevet brugt på en masse julehygge og med en tur i byen, samt på pizzeria og fejring af fødselsdage.Ellers har måneden kørt med de aktiviteter der nu er i løbet af ugen. Botræning og juleindkøb af julegaver og frivillig svømning i Rønbjerg om onsdagen, samt Floorball i Lanternen om torsdagen og selvfølgelig en masse snak, grin og hygge!

 

Onsdag d. 4/12 tager hele gruppe 2 på juletur til Aalborgzoo for at se det smukke julelys og for at hilse på dyrene, vi slutter af med aftensmad i Zoo.

 

Husk vores julekoncert i Løgstør kirke d. 12/12.I ønskes alle en dejlig december måned og en glædelig jul.Mange julehilsner gruppe 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

< Tilbage