Ugebrev - Kunst og Samfund - uge 4829-11-2019 - 10:50

Nu er det snart DECEMBER og vi er klar til at julehygge....!

Vi arbejder forsat med Grønt flag - og gode initiativer.

Kunstprojekt næsten færdigt . . vi er startet på nye kreative projekter :-)

Halløj derude :-)

Mandag startede med nyheder, et kig på TVGlad og en efterfølgende snak om venskaber, og hvordan de opstår. Alle eleverne på linjen kunne bl.a. fortælle, at de har fået nye venner og venskaber på Limfjordsskolen. Venskaber som betyder meget....

Om formiddagen blev vores planer ændret, da internettet drillede. I stedet for at arbejde med book-creator gav vi os i kast med at pynte klassen op til jul. Marius og Oliver fik straks julelys i øjnene og gik i gang med at producere en meget lang gurilande, som skulle hænge fra lampe til lampe.... Derudover blev der lavet fine julehjerter.

Over middag gik vi en tur i den friske luft, og tilbage i klassen var internettet tilbage. Nogle valgte derfor at gå i gang med book-creator, mens andre julede videre.

Tirsdag: Tirsdag starter dagen altid med læsning i klassen frem til kl.10. Eleverne læser individuelt med og uden støtte. Efter 10-pausen fandt vi hæfterne frem fra genbrugspladsen og så en kort film om Plastikhelten Henning. Vi skulle denne dag komme med forslag til gode ideer, som Oliver og Katrine kunne få med til møde i Miljørådet. Eleverne fremstillede flotte plakater med gode budskaber, hvordan vi kan bruge mindre plastik på vores skole :-) Vi har allerede droppet plastikvandflaskerne og nu foreslår eleverne, at vi skal stoppe med at bruge plastikengangsservice på skolen og andre gode forslag. Lad os se, hvordan det bliver modtaget i Miljørådet!! Det er super med engagerede elever. Vores motto er: Det er bedre at gøre lidt formiljøet end slet ingenting :-)

Torsdag havde vi en spændende dag på linjen - David fik lagt sidste hånd på sit maleri og Ole arbejder hårdt på at hjælpe os med "vinduesrammer", som vi skal bruge til indramning af malerierne!! Herefter fik eleverne fremlagt forskellige kreative aktiviteter, de kunne gå i gang med. Vi har besluttes os for at benytte forskellige genbrugsmaterialer til at fremstille fine ting . .sshhh!!!

Der blev fundet symaskiner frem og forskellige materialer :-)

Over middag var der kor, motion og afslapning

Bedste ønsker om en fredelig weekend og god 1. søndag i advent

fra Kunst - og samfundslinjen