Ugebrev - Musiklinjen - Uge 4722-11-2019 - 10:35

Hockeystævne, korkoncert og mega meget juleøvning.

Kære alle

Denne uge er gået stærkt, Der har været tryk på med mange ting, som vi skal have styr på, inden vi begynder december....

Mandag Gik vi morgentur og øvede vores juleting. Det hele tager mere og mere form, og vi bliver helt sikker klar til at vise jer det til julekoncerten. Efter frokost var der motion i gymnastiksalen og afspænding i musiklokalet.

Tirsdag var Jakob til hockeystævne i Arden sammen med de andre hockeyspillere fra Limfjordsskolen. Hanna var i praktik i Røde Kors butikken, Bastian var i køkkenet og Sif havde fri, så vi endte op med en meget lille grupper, som vi så kunne intensivere arbejdet med. Vi fik sunget, danset og øvet. Samtidig blev der også tid til lidt faglige opgaver.

Onsdag var der botræning. Værelserne blev rengjort, og der blev klaret de indkøb, som skulle laves. Enkelte er begyndt på julegavekøb, og det er jo fint at være i god tid. Onsdag aften skulle vores kor synge i Overlade Kirke. Det blev en mege fed aften hvor koret gav den max gas. Så skønt!

Torsdag er den dag vi arbejder særligt med faglige opgaver. Alle eleverne har hver deres område de arbejder med f.eks. læsning, matematik, pengekendskab og computeropgaver. Efter frokost var der kor, hvor vi fik evalueret koncerten, og forberedte os samtidig på julekoncerten d 12 december, hvor vi giver den endnu mere gas.

Fredag var der ridefys, svømning og motorisk træning. Vi sluttede med ugebrev og opsamling af hele ugens mange begivenheder.

RIgtig god weekend til jer alle.

Elever og lærere på Musiklinjen