< Tilbage

Ugebrev - Friluftsliv - Uge 4722-11-2019 - 10:40

Friluftsliv på første tur, floorball turnering og kor julekoncert!

Mandag

Morgensangen trak lidt ud fordi en af vores Volontører fra Østring fortale om en masse spændene ting fra hendes hjemland. Det var spændene, men gik lidt ud over længden på vores morgengåtur. Tilgengæld skal vi afsted på tur hele tirsadag for første gang, så vi får snildt indhentet den friske luft. 
Turen går til en bålhytte ved Skørbæk Sø hvor vi skal lave frokost over bål, og udforske søområdet med kikkert og gummistøvler.  Eleverne handlede selv ind og skrev pakkeliste til turen så vi blev helt klar til tirsdag.

 

Tirsdag 

4 elever tog til Hockeystævne, og de resterende 8 elever tog til Skørbæk sø, hvor emnet var "Mad over bål" Der blev lavet bål lige fra starten af, så vi kunne få en kop varm kakao til formiddagsbollen fra skolens køkken. Herefter gik nogle i gang med at skrælle grønsager og skære kød. Andre sørgede for at holde bålet i godt i gang, mens der blev lavet mere brænde klar. Gryde blev hurtigt fyldt med en masse ting, og så skulle det hele stå og koge færdigt. I mens var der tid til at kigge på fugle  både i søen og i luften. Nogle tog endda en god tur hele vejen rundt om søen. Til sidst fik vi lækkert mad ved bålet. En hel dag udenfor. det var nogle gode oplevelser. 

 

Onsdag

Var der botræning. Onsdag aften kl. 19.00 gav Limfjordskolens kor julekoncert i Overlade Kirke. Der kom mange lokale, og nogle af de elever, der ikke er med i koret, kom ud og så de andre elever optræde. Rigtig god koncert med masser af varme og stemning.

Torsdag

Torsdag fik linjen lavet en indkøbsseddel og handlet ind til fuglefodder. Så nu skal vi bare i gang med at lave nogle lækkerier til de overvintrende fugle.

 

Fredag

Fredag var vi til svømning. Her fik vi igen taget tider og øvet de forskellige discipliner. Tilbage på skolen havde vi morgensang og ugebrev, inden vi ønskede hinanden god weekend.  

I næste uge skal vi bl.a. på udflugt til Vejlerne tirsdag. Vejlerne er Nordeuropas største fuglereservat, og vi kan derfor næsten ikke komme udenom et visit, nu når vi arbejder med vores fugle-tema.

 

Rigtig god weekend ønskes I alle fra elever og personale fra Friluftslivslinjen.


< Tilbage