< Tilbage

Ugebrev - Køkkenlinjen - uge 4611-11-2019 - 14:38

Endnu en dejlig efterårsuge 

Kære læsere. 

 

Mandag startede som vanlig ud med en fælles morgengåtur. Dog var Anna ikke sammen med os, at hun var til tandlæge i Aarhus og derfor først kom retur til gruppe 2 mandag aften. Efter gåturen gik vi igang med pausen. I dag var Sine med som vikar på holdet, da Mette desværre var syg. Efter formiddagspausen spillede vi forskellige spil. Først startede vi ud med 'gæt en grøntsag eller frugt', hvor eleverne på skift skulle 'trække' et billede af enten en grøntsag eller et stykke frugt. Så skulle resten af holdet prøve at gætte det ved at stille spørgsmål fx. 'Er den grøn?' eller 'gror den i jorden?'. Efter dette spillede vi billedlotteri med de samme billeder. 

Over middag stod den på en film om køer (som faktisk er blevet filmet hjemme ved Anne-Louise for maaaaaange år siden) og til slut så vi 'Rosa fra Rouladegade'. Fredrik var over på værelset og hyggede med Majken, hvor de så på gamle billeder på Fredriks Ipad. 

 

Tirsdag har hele skolen været i biografen i Lanternen. Vi så filmen Vildheks, som handlede om en pige, som fandt ud af, at hun var født Vildheks. En vildheks er en god heks, som passer på den vilde natur. Der var selvfølgelig også en ond én i filmen, som der er i alle eventyrfilm men vildheksen vandt over den onde. Vi fik alle en dejlig gåtur til Lanternen og tilbage igen.

Heidi havde frokost klar til os, da vi var tilbage. Vi fik risengrød! Mon vi nærmer os julen?? :)

 

Onsdag stod på botræning og undervisning. Fredrik og Astrid hyggede bl.a. i klassen med fodbad og spil :) 

 

Skøn torsdag med ridning ved Vilsted Søgaard i høj sol og godt humør. Billederne taler for sig selv :) Efter frokost og pause kørte korholdet til Overlade for at øve sig til koncerten på onsdag. Resten af skolen havde motion - enten på gåben, på cykel eller i gymnastiksalen.

 

Fredag var der svømning som vanligt. Der bliver stadig øvet banesvømning til svømmestævnet. Ridefysioterapiholdet og musik og bevægelsesholdet var også på banen som de plejer og startede ud med en morgengåtur.

 

I næste uge skal vi mandag lave lidt mad igen. Vi har fået indrettet os godt i det lille køkken på loftet, og har fået købt lidt flere køkkenting, vi skal pakke ud og sætte på plads.

Tirsdag kører vi en tur på besøg ved Pelles forældre. De har nemlig hundehvalpe lige nu, og Pelle vil rigtig gerne vise os dem. 

God week end :)

< Tilbage