< Tilbage

Ugebrev - Kunst & Samfund - uge 4508-11-2019 - 10:54

En uge med IT, Styr dit eget skib, læsning, kreativitet, læsning osv. 

Halløj derude ved skærmene 

 

Mandag stod på nyheder, IT-arbejde og tur på biblioteket. Vi påbegyndte et forløb, hvor vi arbejder med programmet/appen Bookcreator på Skoletube. Her laver vi elektroniske bøger med billeder, grafik, lyd, tekst osv. Nogle elever kender Bookcreator i forvejen, og andre startede helt forfra - men alle var meget optagede af det. Vi arbejder videre de kommende mandage, og nogle har allerede planer om at vise deres bøger frem engang til morgensang. 


Tirsdag startede vi med læsning - nogle på computer andre i bøger, som vi lånte mandag på biblioteket. Om formiddagen arbejdede vi videre med materialet "Styr dit eget skib". Der blev skrevet på computer, klippet, klistret osv. - alt sammen med udgangspunkt i eleverne selv. Over middag var Marius, Freya, Emilie og Lisbeth ude at gå i det friske kolde vejr. Alle sluttede dagen med at være kreative på forskellig vis i klassen. 


Onsdag var som sædvanlig botræningsdag indtil middag, herefter var der Cafeèr i skolen, hvor eleverne denne onsdag, havde sang, spil og kreativt værksted


Torsdag startede dagen med Buggi Vuggi til morgensang - herefter dækkede eleverne bord til Fællesspisning, som vi har første torsdag i hver måned. I klassen frem til middag arbejder eleverne med deres kunstprojekter, som de er meget engagerde i. Emilie er tilbage i klassen og fik startet på sit "vindue". Alle arbejdede meget koncentreret. Over middag var der kor og motion på programmet.

 

Fredag var der svømning, ridefys og gymnastik på programmet fra morgenstunden. I svømmehallen skulle vi igen tage svømmetider på eleverne på 25 og 50 m. Derudover blev der svømmet motionssvømning. I klassen startede vi med ugebrevet og lyttede herefter til Ultra Nyt.

 

Vi ønsker jer alle en rigtig god weekend.

Mange hilsener - Lisbeth, Annemette, Marius, Emilie, David, Oliver, Freya og David H.


Ps. Husk at der er julekoncert med Limfjordsskolens kor i Løgstør Kirke d.12/12 kl.19.00 og efterfølgende kaffe/kage på skolen. Derudover er koret blevet inviteret til at give koncert i Overlade Kirke d.20/11 kl.19.00, og det har vi selvfølgelig sagt JA til. Alle er velkomne.

< Tilbage